Tonalite-spoj keramičke tradicije sa suvremenom tehnologijom

Tonalite Spa proizvodi i prodaje kvalitetne unutarnje i vanjske podne i zidne keramičke pločice u širokom rasponu veličina i boja. Tonalite se uvijek isticao kontinuiranim istraživanjem usmjerenim na poboljšanje estetskih performansi pločica i postizanju naprednih standarda kvalitete, nudeći najzahtjevnijim potrošačima i profesionalcima najbolje rješenje za sve zahtjeve. Riječi koje najbolje opisuju snagu ove inovativne tvrtke su maštoviti oblici i kreativnost.

Jedinstven asortiman proizvoda karakteriziraju poligonalni oblici i trodimenzionalne površine koje, uz kvalitetu izrade, oživljavaju svaki prostor. U čak 27 kolekcija boje i oblici okupljaju se kako bi istaknuli stil bilo kojeg prostora, a Tonaliteova ljubav prema geometriji rezultirala je širokim izborom raznih oblika pločica koje će odgovarati svim interijerima. Tonaliteovi proizvodi osmišljeni su kao medij pomoću kojeg kreativnost može zaživjeti i stoga je idealan partner arhitektima i dizajnerima koji žele stvoriti ekskluzivne keramičke podove i zidove, pretvarajući ideje u stvarnost.

Odabir Tonalite keramičkih pločica zapravo je odabir autentičnosti i karaktera kombiniranog s vrhunskom tradicionalnom proizvodnjom koja garantira kvalitetu i postizanje željenog izgleda interijera.