Snaga i luksuz u jednom: Atmosphères de Rex

Zbirku Atmosphères de Rex teško je objasniti samo riječima - i bilo bi nepravedno potvrditi njezinu ljepotu samo objašnjavanjem, a ne dajući gledatelju da se sam u to uvjeri. Očaravajuća energija Atmosphères de Rexa, s elegancijom i snagom kamena Pierre Bleue, stvara luksuzne suvremene interijere kojima je teško odoljeti, a njegov moderan izgled omogućuje odraz ili dočaravanje nečijeg stila i osebujne energije.

Kreatori Atmosphères de Rexa svoju inspiraciju pronalaze u prirodi – fluidnosti vode, impresivnoj snazi kamena, i odsjaju sunčeve svjetlosti na vrhu kretanja valova. Ljepota prirode je besprijekorna, zbog čega je to bilo jedino rješenje koje je moguće iskoristiti kao utjecaj i stvoriti 5 kamenih završnih površina s bojama poput prirode kako bi vaš dom izgledao i davao osjećaj potpune besprjekornosti.

Ove lagane, ali čvrste završne obrade, u kombinaciji sa sofisticiranom shemom boja, definitivno će učiniti da se svaki prostor istakne na najluksuzniji način koji možete zamisliti. Svaka pojedinačna boja i varijanta primjenjiva je na bilo koju shemu boja, bilo da ste ljubitelj svjetlijih ili tamnijih nijansi za cjeloukupni dizajn interijera. Sve što trebate učiniti je odlučiti se za boju kamena i vaš će dom uskoro postati onakav kakvim ste ga dugo zamišljali.