Savršenstvo Alice Ceramice

Alice Ceramica kolekcija idealno je rješenje za one koji odluče svoj život obogatiti nečim potpuno novimi kvalitetnim (kao što je npr. nova kupaonica). Taj nezamjenjivi osjećaj uživanja u novom, osobnom prostoru dizajniranom samo za vas, san je kojem mnogi teže. Dakle, ako preuređujete svoju kupaonicu i tražite vrhunsku sanitariju, čestitamo! Modeli linije Alice Ceramica u potpunosti će zadovoljiti svaku vašu zamisao, a najvjerojatnije vas i inspirisati na neku novu ideju.

Nećemo otkrivati puno detalja o, recimo, kolekciji Form, jer samo jedan pogled na njena rješenja govori o savršenstvu dizajna. Sofisticiran izgled i moderna rješenja pomalo futurističkog dizajna zasigurno će se uklopiti u prostor i dati mu osvježen, minimalistički izgled. Vrlo prepoznatljiv “plutajući” efekt na dnu sudopera Form jedan je od razloga zašto je Alice Ceramice jedan od omiljenih izbora.

S druge strane, kolekcija Nur može se pohvaliti jednim od "najglatkijih" rubova sanitarija na tržištu. Zanimljivi, mekani oblici umivaonika savršeno odgovaraju sjajnom metalu česmi, a ukupan dojam koji pružaju konačna rješenja je da gotovo pripadaju konceptualnoj umjetnosti. U ovoj kolekciji uživat će oni bezvremenskog stila, ljubitelji modernih rješenja, koja kupaonicu nadopunjuju potpuno novom energijom.

Pogledajte sva rješenja u ponudi Alice Ceramica i uvjerite se sami.