Alice

Alice Ceramica je nova marka u svijetu kupaonice. Planiranje i proizvodnja sanitarne keramike je njegova jedinstvena misija. Inovacija je njihova vrijednost i cilj, ne samo u dizajnu proizvoda, već i na putu suočavanja s tržištem i njegovim navikama. Gledaju kupaonicu i njeno tržište s drugačije točke gledišta.

Flaminia

Više od 50 godina Ceramica Flaminia surađuje s najpoznatijim imenima svjetskog dizajna i proizvodi visokokvalitetnu sanitarnu opremu. Osmišljavanje, modeliranje i proizvodnja svakog pojedinog artikla realizira se u vlastitim proizvodnim pogonima u oblasti Civita Castellana, u samom srcu Italije.

Laufen

Temeljna kompetencija tvrtke je znanje u području proizvodnje sanitarne keramike. Osobnost brenda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti. Ono što čini LAUFEN proizvode jedinstvenima tijekom 125 godina postojanja je to što njihov švicarski dizajn ujedinjuje dva glavna dizajnerska trenda: emotivni talijanski dizajn s juga i sjevernjačku tradiciju dizajnerske preciznosti i jasnoće.

Catalano

Jedan od najboljih ambasadora talijanskog dizajna u segmentu sanitarne opreme. Umivaonik, wc školjka ili tuš kada, iskonski jednostavnih linija ali uvijek prepoznatljivog dizajna. Uvijek nas podsjećaju na razlog zbog kojeg se ime Catalano može pronaći u privatnim kupaonicama i javnim toaletima u bilo kojem kraju svijeta.

Duravit

Njemački brand bogate tradicije sinonim je raznovrsne ponude, postojane kvalitete i učestale inovativnosti. Modularnikupaonički namještaj u kombinaciji s nešto drugačijom kadom ili tuš prostorom. Potom bide i wc školjka iz zavidnog asortiman sanitarne opreme… Primijetit ćete kako se lako vizija vaše buduće kupaonice pretapa s idejama Duravitovih kreatora…

Villeroy & Boch

Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i izvanredna kvaliteta od 1748. godine za kupaonicu i wellness.