Pozdravite Floor Gresove kolekcije i novu ljepotu u svoj život

Osjećaj ljepote arhitektonskog dizajna javlja se gotovo instinktivno, na prvi pogled nakon ulaska u prostoriju. Nedvojbena sigurnost njegove ljepote, koju mogu dočarati ekspresivni efekti i materijali. Njegov užitak i lakoća za oko posmatrača. Kvaliteta i majstorstvo u dizajnu. Vrijednost koju donosi vašem odnosu prema domu, ljepoti i udobnosti.

Dakle, ako i vi izuzetno cijenite nezaobilazne detalje kod uređenja doma, apsolutno će vam se svidjeti sve kolekcije pločica Floor Gres – značajan detalj u dizajnu koji, ako nije savršeno odabran, može kreirati ili razbiti cijelu vašu viziju.

Kakve to kolekcije želimo da upoznate?

Predstavljamo Earthtech, sa svojim ekološkim, organskim i tehnološki pronicljivim materijalom koji će zadovoljiti čak i najviše standarde. Industrial, sa svojim brutalnim i veličanstvenim efektom cementa sa širokim rasponom mogućnosti završne obrade i boja, učinit će svaki prostor suvremenim, jednostavnim i lijepim. Crno-bijeli mramor omogućuje da se prostor osjeća luksuzno i bezvremensko, dok Buildtech 2.0 snažno spaja neutralnost cementa s odvažnošću zasićenih boja namijenjenih arhitekturi.

Koji je vaš izbor?