Porculanske ploče Floor Gres posvećene dizajnerskoj arhitekturi

Floor Gres povijesni je brand tvrtke Florim, a marka je to koja nudi paletu porculanskih ploča posvećenih dizajnerskoj arhitekturi. Floor Gres porculanske ploče zadovoljavaju različite potrebe modernog dizajna i tehničke i ekološke kompatibilnosti zbog ravnoteže između čovjeka i prirode, izgrađenog okoliša i prirodnog okoliša. Također, zbog brojnih opcija veličina i debljina pogodne su za primjenu na industrijske podove, na javne prometne površine kao što su zračne luke, trgovački centri, restorani, uredi, trgovine te čak i na stambene objekte.

Osim toga, podne porculanske pločice Floor Gres pogodne su za složenije urbano uređenje poput wellnessa, bazena i lječilišta te kao obloge za unutarnji i vanjski povišeni prostor. Tehnička služba Florim Solutions brine se da postoje rješenja za sve moguće zahtjeve i najsloženije dizajnerske izazove.

Posebno ćemo istaknuti B&W_Marble kolekciju koja je specifična po akromatskim bojama, crnoj i bijeloj. Na velikim pločama u ovoj kolekciji možemo vidjeti odsutnost svjetlosti u samome svjetlu predstavljajući kromatski gradijent zasnovan na crnim i bijelim tonovima. Inspiracija ovakvih kompozicija dolazi iz različitih morfologija koje su nastale organskim kretanjima zemlje. Upravo zbog toga, ti mekani i vijugavi oblici suprotstavljaju se onim geometrijskim koji su oštriji.