POETRY STONE – AUTENTIČNA POEZIJA ŽIVLJENJA

Kolekcija POETRY STONE reinterpretira prirodni i primitivni identitet kamena. Ove osnovne, suvremene površine dostupne su u širokom rasponu veličina, uključujući velike ploče, s završnim obradama prikladnim za mnoge različite unutarnje i vanjske primjene. Kolekcija sadrži ekskluzivne dekorativne elemente i teksture koje spajaju kreativnu viziju Studija OTTO - Paola Navone s prepoznatljivim kvalitetama ABK keramičkih proizvoda.

OTTO - Paola Navone s prepoznatljivim kvalitetama ABK keramičkih proizvoda. Tri vizualno upečatljive varijante prirodnog kamena s različitim teksturama i bojama odabrane su za kolekciju Poetry Stone, a sve su idealne za eksperimentalni pristup tipičan za ABK. Studio OTTO - Paola Navone koristio je efekt kamena kao osnovu za kreiranje ručno rađenih ukrasa pomalo nesavršenog izgleda u obliku ugraviranih efekata, bijelih poteza kistom ili metalnih dizajna u raku stilu.

ABK koristi najnaprednije sustave za miješanje i prešanje keramičkih tijela kako bi ponovno stvorio složenu strukturu kamena. Ekskluzivna FULLBODY3D tehnologija miješa sirovine s različitim veličinama čestica kako bi reproducirala ono što je priroda stvarala tijekom tisuća godina, kako na površini tako i kroz debljinu pločice. Rezultat je izvanredan osjećaj kontinuiteta između tijela i površine.