Organski luksuz kolekcije Selection Oak

Selection Oak je Florimova autentična kolekcija porculanskog kamena koja na moderan način interpretira nesavršenost prirode i tvori idiličan sklad različitih preljeva i nijansi koje se nalaze u okolišu.


Cerim

Dugogodišnje iskustvo, stalni razvoj proizvodnog procesa i uvijek prisutna doza kreativnosti tvrtke Cerim, stvorili su tako širok i raznolik izbor keramičkih pločica.


Floor Gres

Jedan od vodećih svjetskih brandova u proizvodnji pločica, zaslužan je za izgled brojnih poslovnih objekata, opremu olimpijskih bazena, uređenje najuglednijih hotelskih objekata i nepreglednih trgovačkih centara.


Rex

Proizvođač porculanskih pločica koji svoju inspiraciju pronalazi u nedostižnoj dragocjenosti prirodnih materijala: koži, drvu, rogu, mramoru i kamenu. Od svojih početaka REX razvija suradnju s profesionalcima različitih stilova i usmjerenja.

Cedit

Novi keramički prijedlozi, svi strogo izrađeni u Italiji, neprocjenjivi su rezultat intenzivnog dijaloga između zanata i tehnologije. Ove potpuno nove interpretacije materijala nude novu ideju arhitektonskog prostora.

Casa dolce casa - casamood

Pokrenut kao zaseban projekt unutar branda Casa Dolce Casa, s idejom kombiniranja standardnog porculanskog s drugim materijalima, Casamood se postupno razvio u zaseban brand.

Mozaik

Mozaik je detalj koji u vašu kupaonicu donosi nešto novo. To je detalj koji razbija ustaljeni poredak vodoravnih i okomitih linija te bez odlaganja zaokuplja pažnju.


Codicer

Codicer ima više od 20 godina iskustva u izradi vrhunskih podnih pločica. Nudimo širok raspon odabranih proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje svaku potrebu.


FLORIM stone

Najbolji od porculanskih kuhinjskih pultova i svih njegovih dodataka, konačno prilagođeni stilu i dizajnu.


Tonalite

Tonalite je oduvijek tražila keramičku izražajnost u kojoj jednostavnost postaje vektor estetskog istraživanja koje želi spojiti keramičku tradiciju sa suvremenom tehnologijom uvijek u transformaciji i evoluciji.

Vogue

Izvanredne tehnička izvedba i ekološki prihvatljive pločice koje su dizajnirane za opremanje interijera i eksterijera s inovativnim rješenjima pogodnim za privatne prostore.

Mutina

Mutina je potpuno novi način gledanja na keramiku. To više nisu pločice, već objekti unutarnjeg uređenja. Mutina je umjetnički projekt koji objedinjuje tehnologiju, obrt, eksperimentiranje i istraživanje kako bi pomaknuo granice samog materijala i stvorio visokokvalitetan proizvod