Ostvarite izvanredan arhitektonski dizajn uz velike ploče od porculana tvrtke Florim

Florim Magnum Oversize ploče od porculana odličan su izbor za ostvarivanje izgleda glatke površine izvanrednih tehničkih performansi. Ploče dolaze u velikim dimenzijama i to do 160 x 320cm u raznim bojama i teksturama za sve namjene. Mogu služiti kao podne i zidne obloge, za fasade te za vanjski i unutrašnji namještaj.

Upravo je raznolikost u veličinama i tehničkim performansima ploča pogodna kao idealno rješenje za vanjsku oblogu objekta. Spoj snage, male težine, jednostavne aplikacije i njege te besprijekornog izgleda i energetske učinkovitosti ono je što će dati vrijednost vašem domu. Također, ploče mogu postati i dio vašeg namještaja i svih trodimenzionalnih značajki koje čine prostor. Više je mogućnosti primjene ploča na namještaj pa ih je tako moguće aplicirati na umivaonike, zidne police i police ormarića, vrata ormarića, kamine, stolove, sjedala, vrata, kao zidne kompozicije i još mnogo toga.

Velike Florim Magnum Oversize ploče idealne su zbog svojih veličina, tehničkih performansi, prilagodbi bilo kojem prostoru i namještaju te su otporne na vodu i habanje.