Neutra03

Prave ideje nikada ne dolaze slučajno. Zahtijevaju strpljenje i nataloženo iskustvo. Nastaju iz znanja i želje za promjenom. Od samog početka, od prvih promišljanja naše poslovne strategije jasno smo iscrtali željeni cilj. Sav svoj trud i znanje usmjerili smo k njegovom ostvarenju. Tako ja nastala Grupa NEUTRA 03 d.o.o., tvrtka koja na tržište donosi promjene.

Nismo htjeli ulagati vrijeme i energiju u nešto što već postoji, nismo htjeli biti samo još jedan izdanak nečeg doživljenog. Pritom ne mislimo samo na asortiman i njegovu prezentaciju, jer uz opsežan izbor keramike, sanitarija i ostale kupaoničke opreme koju ćete pronaći u našem salonu, uvijek možete računati na primjeren savjet i svu potrebnu stručnu pomoći.

Ako na trenutak ostanete začuđeni pristupom, razumijevanjem i lakoćom komunikacije koju već dugo tražite i za koju ste mislili da ne postoji, znate da ste na pravom mjestu. Mogućnost da u istom prostoru otkrijete sve što vam je potrebno za uređenja vašeg doma, pružit će vam više sigurnosti, donijeti mnogo novih ideja i u konačnici odvesti vas do optimalnog rješenja.

Asistencija arhitektima, projektnim biroima, podrška građevinskim tvrtkama i savjetovanje privatnih investitora tijekom opremanja objekta, najbolji je opis naše radne svakodnevice.

Visoka profesionalnost i razumijevanje svih Vaših nastojanja – to su odlike Grupe Neutra 03, Vašeg pouzdanog poslovnog partnera.

Izložbeno prodajni salon

Naš prodajni salon otvoren je na već dobro znanoj lokaciji, Ozaljska 108 u Zagrebu. Na 350 kvadratnih metara izložbenog prostora možete pronaći veliki izbor keramičkih i porculanskih pločica, različitih dekorativnih obloga, funkcionalnog kupaoničkog namještaja i raznovrsne sanitarne opreme.

Prije svega treba napomenuti kako je u našem salonu zastupljen cjelokupan asortiman grupacije Florim, koja objedinjuje pet uglednih proizvođača keramičkih i porculanskih pločica: Floor Gres, Cerim, Rex, Casa dolce casa i Casamood , koji svojim asortimanom pokrivaju cijeli spektar, od standardne keramike namijenjene stambenim prostorima, zatim vanjskih protukliznih pločica, pa sve do fasadnih ploča većih dimenzija, bazenske keramike ili pločica namijenjenih poslovnim ili proizvodnim objektima.

U segmentu sanitarne opreme i gotovog kupaoničkog namještaja vrijedi istaknuti tri ugledna branda: njemački Duravit i Villeroy & Boch te talijansku Flaminiu, a također je značajno spomenuti kako ne zapostavljamo ni domaću manufakturnu proizvodnju, koja vam otvara mogućnost izbora kupaoničkog namještaja, finskih sauna i ostale prateće opreme, koncipirane i načinjene prema vašim željama i potrebama. Tuš kabine, staklene stijenke raznih dimenzija i druga potrebna rješenja za pregrade kada i tuš prostora također je lako pronaći u raznovrsnom asortiman tvrtke Inda.

Posebno je vrijedna pažnje i suradnja s tvrtkom Gessi, prestižnim talijanskim proizvođačem slavina, armatura i pratećeg kupaoničkog asesoara, čiju bogatu paletu inovativnih rješenja i dizajnerskih kreacija možete sada pronaći na jednom mjestu po najpovoljnijim cijenama. Ovaj dio ponude osnažili smo s brandom Hansgrohe, čije su ideje već ugrađene i potvrđene u brojnim kupaonicama.

Pored navedenog, u našem salonu zastupljen je i cijeli niz ostalih proizvođača čime smo ponudu učinili potpunom, a kupcima i partnerima ponudili mogućnost dodatnog izbora. Uz sugestije pri odabiru i stručnu pomoć naših iskusnih djelatnika u pogledu tehničkih zahtjeva, izložbeno-prodajni salon na lokaciji Ozaljska 108 postao je mjesto na kojem ćete zasigurno pronaći adekvatno rješenje za vaš stambeni ili poslovni prostor.

Fotografije izložbeno-prodajnog salona