Brzo rješenje za lijep izgled eksterijera

Uređenje terasa, balkona i vanjskih prostora jednako je bitno kao i uređenje interijera kako bi se boraveći u tom prostoru osjećali ugodno. Neutra vam predstavlja novi način uređenja terasa, sjednica, vrtova i ostalih vanjskih prostora za opuštanje – Tech #2.


VIŠE
Moderan dizajn kupaonice u formi brenda Aquaestil

Prilikom uređivanja kupaonice želimo postići moderan dizajn koji će svaku kupaonicu napraviti pravom malom oazom. Brend Aquestil nudi široki asortiman akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici. Aquestil proizvodi izrađeni su tehnologijom sintetskog mramora SYMAN i modernog solid surface materijala ASTONE te su upravo zbog toga savršeni izbor za vašu kupaonicu.


VIŠE
Les Bijoux de Rex - keramičke podloge inspirirane dragocjenim mineralima

Kolekcija Les Bijoux de Rex još je jedna u nizu od kolekcija Rex obloga tvrtke Florim koja će pridonijeti da vaš dom izgleda luksuzno i umjetnički. Keramičke podloge u ovoj kolekciji snažnog su kromatskog intenziteta, a inspirirane su dragocjenim mineralima koji su vješto izrađeni u dragulje koji se koriste prilikom stvaranja skulptura, arhitekture pa i slika poznatih umjetnika.


VIŠE
Rilievi - kolekcija 3D zidnih obloga Cedit koja odiše inovativnošću

Kolekcija Rilievi brenda Cedit rezultat je dvoje autora pod nazivom Zaven koji su kombinirali dva osnovna elementa, keramičke ploče i trodimenzionalne reljefne pločice postavljene na njih. Osnovni elementi mogu se kombinirati na različite načine ovisno o tome koliko ih ima, rasporedu ploča, oblicima koji su nastali postavljanjem reljefnih pločica jedne na drugu te o kombinacijama svake ploče u kolekciji.


VIŠE
Umjetnost svile oslikana na velikim keramičkim pločama

Spajanje prošlosti i sadašnjosti prilikom uređivanja ono je što će vaš dom izdvojiti od ostalih. Omotajte prostor u tkaninu koja daje osjećaj stoljetne umjetnosti svile, a uz pomoć keramičkih ploča I Filati di Rex. Nova je to kolekcija brenda Florim stvorena u suradnji s Rubellijem, a koja mami poglede i ugodna je na dodir te je u stanju sačuvati suštinu i važnost ovih brendova.


VIŠE
Kreativne obloge kolekcije Arte brenda Codicer 95

Codicer 95 firma je koja nudi širok raspon proizvoda dizajniranih tako da zadovolji sve vrste potreba i izgleda od rustikalnog do najnovijih trendova postignutih digitalnim tiskom. Codicerovi proizvodi popraćeni su posebnim komadima koji su dizajnirani da vam pomognu u slaganju prema vašoj želji i planu.


VIŠE
Luksuz kojem je teško odoljeti - kolekcija Gold brenda Rex

Bogatstvo zlatne boje savršeno je za uređenje doma koji odiše luksuznošću. Kolekcija Gold brenda Rex daje tu dragocjenu i visoko estetsku dekorativnu nadopunu kakav bi jedan takav dom trebao imati. Kolekcija donosi tradicionalni ukras od zlatnog lišća koji se koristi za pločice i namještaj.


VIŠE
Porculanske ploče Floor Gres posvećene dizajnerskoj arhitekturi

Floor Gres povijesni je brand tvrtke Florim, a marka je to koja nudi paletu porculanskih ploča posvećenih dizajnerskoj arhitekturi. Floor Gres porculanske ploče zadovoljavaju različite potrebe modernog dizajna i tehničke i ekološke kompatibilnosti zbog ravnoteže između čovjeka i prirode, izgrađenog okoliša i prirodnog okoliša.


VIŠE
Elegancija i luksuz interijera uz Rex obloge tvrtke Florim

Spajanje prirode i luksuza dobitna je kombinacija za postizanje elegancije u vašem domu. Kako biste upravo to postigli tu su Rex obloge tvrtke Florim koje inspiraciju preuzimaju iz okoliša. Rex zidne i podne obloge domu donose moderan i odlučan stil, a svaka kolekcija priča svoju priču.


VIŠE
Aquaestil kupaonske kade prilagodljive svakoj kupaonici

Došlo je vrijeme da uredite svoju kupaonicu i u ove zimske dane se opustite u vlastitom domu, a to možete uz kupaonske kade Aquaestil. U asortimanu Aquaestila nalazi se više od 50 modela ergonomski oblikovanih kada koje zbog raznih dimenzija i oblika možete lako prilagoditi svojoj kupaonici.


VIŠE
Kolekcije brenda Cedit za kreativno uređenje interijera

Uređenje interijera ne mora uvijek biti zahtjevan posao ukoliko imate materijala s kojim možete na jedinstven i kreativan način urediti vaš dom. Uz porculanske kamene površine iz kolekcija brenda Cedit vaš dom može postati funkcionalan i moderan.


VIŠE
Grupa Neutra 03 d.o.o.- Brend 'Rex': kolekcija 'Esprit de rex'

Grupa Neutra 03 d.o.o. ističe se na tržištu svojim inovativnim pristupom u području arhitekture. Osim širokog asortimana keramičkih i porculanskih pločica, dekorativnih obloga, sanitarne i ostale kupaoničke opreme, Neutra 03 pruža savjete i stručnu pomoć pri uređenju objekata.


VIŠE