MUTINA - KERAMIKA ZA UREĐENJE INTERIJERA

Keramika je vrlo kvalitetan materijal i sve se češće koristi u uređivanju objekata i prostorija zbog svoje jednostavne primjene i prilagodljivosti raznim prostorima.

Neutra Vam nudi Mutina keramiku koja je idealno rješenje za dekoraciju Vašeg doma!

2006. godina označava prekretnicu Mutine, kao novi način gledanja na keramiku, ne više kao na čistu zidnu oblogu, već kao na dizajnerski projekt, gdje uporaba materijala postaje sastavni dio uređenja interijera. Tvrtka koristi keramiku kombinirajući tehnologiju i ručnu izradu, kako bi prevladali granice materijala tražeći visoku kvalitetu proizvoda, postignutu korištenjem palete boja od bijele do crne, prihvaćajući dragocjene nijanse sive, bjelokosti, ekru i niz prirodnih nijansi.

9 mozaika, podijeljenih na podne, zidne i mozaične proizvode, koji se svi mogu međusobno uskladiti. Ako danas prava kreativnost leži u mogućnosti remiksiranja različitih iskustava i stilova, u slučaju Mutina udruživanje materijala različitog podrijetla i spoj tradicije i inovacije predstavljaju filozofiju i glavnu vrijednost projekta. Projekt čiji se kapacitet kontaminacije širi međunarodno, na onim tržištima na kojima je Mutina prisutna.