Mramor i drvo spojeni su u profinjenoj kreativnoj ploči raspoloženja

S kolekcijom Nature Mood prirodno okruženje “napada” prostore koje je stvorio čovjek, ulazi u naše domove i postaje dijelom načina na koji osjećamo i doživljavamo okolinu, pozitivno utječući na naše raspoloženje. Podovi, zidne obloge i namještaj postaju emocionalna kulisa isprepletena u skladnom dijalogu nijansi i prošaranosti, omogućujući nam da ponovno otkrijemo onu psihofizičku ravnotežu od koje nas sve veća urbanizacija i tehnologija često udaljavaju.

U skladu s najnovijim trendovima u evoluciji stanovanja, Nature Mood shvaća prirodu ne samo kao model, već i kao pravog mentora i mjerilo ljudskih nastojanja, nešto iz čega se stječu znanja i čime se daje život ekološki prihvatljivijim dizajnima.

U ovoj kolekciji priroda postaje aktivna komponenta dizajna, miješajući paletu površina s toplim nijansama koje crpe inspiraciju iz svijeta mramora i materijala drva, s čistim, minimalističkim venama i nizom boja. Rezultat je postizanje elegantnih prostora koji protječu između interijera i eksterijera, pojačavajući prisutnost svjetla kako bi se u svakom trenutku pružio osjećaj uronjenosti u prirodni okoliš. Mramorne površine u kolekciji donose novu perspektivu na neke od najčarobnijih krajolika i prirodnih binoma koji se mogu naći na zemlji.