Moderan dizajn kupaonice u formi brenda Aquaestil

Prilikom uređivanja kupaonice želimo postići moderan dizajn koji će svaku kupaonicu napraviti pravom malom oazom. Brend Aquestil nudi široki asortiman akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici. Aquestil proizvodi izrađeni su tehnologijom sintetskog mramora SYMAN i modernog solid surface materijala ASTONE te su upravo zbog toga savršeni izbor za vašu kupaonicu.

U asortimanu se nalazi više od 50 modela ergonomski oblikovanih kupaonskih kada koje su dostupne u različitim dimenzijama i oblicima. Kade mogu biti opremljene jednom od 4 dostupne opcije masažnih sistema koji će Vašoj kupaonici dati dodatnu draž. Osim kada tu su i tuš kade koje su, kao i kade, izrađene od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji ih čini ugodnima na dodir te vrlo jednostavnima za čišćenje i održavanje. Ako želite dašak Orienta u svojoj kupaonici tu su i parne i masažne tuš kabine. Također, Aquaestil kupaonske kade i tuš kade dolaze s garancijom u trajanju od 10 godina i servisom koji je dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.

Osim kada, u ponudi se nalaze i tuš kabine i paravani koje su izrađene od kvalitetnih aluminijskih profila i više vrsta kaljenog stakla te su kompatibilne s različitim modelima tuš kada. Neizostavan dio kupaonice također je i namještaj, a Aquestil nudi nekoliko elegantnih linija koje su mogu međusobno kombinirati ili zasebno kupovati. Želite li svoju kupaonicu u potpunosti opremiti Aquestil proizvodima, u ponudi se nalazi dodatna oprema koja uključuje veliki izbor masažnih stupova, miješalica i specijalnih elemenata te galentarija.