Gessi mješalice

Priča koja potvrđuje kako svijet ipak nije toliko velik da ga ne biste mogli osvojiti. Prije samo 20 godina, iz skučene radionice obitelji Gessi na tržište su plasirane prve miješalice. Potpuno drugačije od svega do tada viđenog.

KLUDI

Stručnjak za kupaonske i kuhinjske elemente, tuš kabine, kupaonski pribor i kompletna rješenja za kupaonice. Proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša: to je “njemačka kvaliteta”.

Hansgrohe

Stoljetna tradicija u spoju s funkcionalnošću i permanentnim unapređenjem svakog proizvoda, doprinijeli su činjenici da je Hansgrohe u svojoj ponudi objedinio najširi i najdublji raspon artikala.


AXOR

AXOR je brand povezan s luksuzom u kupaonicama i kuhinjama. Avantgarde, jedinstveni proizvodi i kolekcije stvoreni su prema najvišim estetskim i tehnološkim standardima. Svi žive prema težnji "Forma slijedi savršenstvo". Razvojni proces se nastavlja sve dok se ništa više ne može dodati ili ukloniti.

Cisal

Novi materijali, nove završne obrade, novi detalji i nove tehnologije za kontrolu i očuvanje vode. Cisal je vrhunska talijanska tvrtka orijentirana na budućnost koja je bogata tradicijom.