MATCH-UP – SAVRŠENI SPOJ MATERIJALA

Ako tražite jedinstvene zidne ili podne obloge, možda imamo nešto što bi Vam se svidjelo. Nova Match-Up kolekcija pločica zadovoljila bi i najzahtjevnije kupce. Tvrtka Cerim razvila je ovu kolekciju sa željom da se u kombinaciji dva materijala stvore jedinstvene i kvalitetne obloge.

Svojom ponudom boja, uzoraka, veličina i materijala stvorili su kolekciju koja je suvremena. Ova kolekcija osvježit će svaki prostor te će Vam dati mogućnost da izrazite vlastite ideje kroz pločice. Spoj mramora i pločica sa efektom betona poseban je zbog kontrasta koji se postiže. S jedne strane imamo mramor koji je svevremenski, klasični materijal, a sa druge strane urbanost i moderan izraz koji predstavlja efekt betona. Svojim će izgledom dodatno naglasiti uređenje Vašeg životnog prostora. Kolekcija nudi tri različita stila, Comfort, Glossy i Grip. Vrlo su različite te se prilagođavaju Vašim željama.

Zajedničko im je to što kombiniraju minimalistički izraz i dašak boje koja razbija monotoniju. Svaki će prostor izgledati posebno uz pločice iz kolekcije Match-Up. Više informacija pronađite na: https://www.florim.com/en/cerim/collection/match-up/#panoramica