Luksuz i suvremenost novih REX kolekcija

Svaka nova Rex kolekcija čini posebnu i jedinstvenu cjelinu koja kvalitetom materijala i luksuzom interpretira bezvremensku eleganciju i suvremenost. Svaka prinova REX kolekciji dio je slagalice koja daje potpunu sliku o konceptu individualnog užitka kroz ljepotu i senzacionalnost prostora prateći trendove u uređenju interijera.

Vrhunac elegancije reinterpretiran je u kolekciji PREXIOUS DE REX materijalom koji se smatra „kraljicom luksuza“- mramorom. Pažljivo odabrani primjerci mramora korišteni su u kreiranju kolekcije koja svoju harmoniju odaje kada su paneli postavljeni jedan do drugog na velikoj površini. Elegancija može biti interpretirana na više način i u različitim oblicima, što je glavna misao iza grube, ali istovremeno elegantne kolekcije ATMOSPHERES DE REX čiji je neformalni luksuz izražen putem Pierrea Bleuea, sedimentnog kamena iz Belgije. Osebujnost kamena, njegova nježno šarena površina kroz suptilno graduirane nijanse priča priču koja seže u daleku prošlost, kada je područje koje je sada Belgija ležalo pod morem bogatim koraljnim formacijama. Na putu stvaranja proizvoda koji će se svojom kvalitetom i dizajnom „oduprijeti“ proteku vremena, Florim je odlučio ponovno zakoračiti u rad s mramorom u kolekciji LES ORIGINES DE REX. Kroz ovu kolekcije Florim dubinski istražuje bjelinu ovog materijala, pojačavajući ga novim estetskim varijacijama koje savršeno odgovaraju suvremenom načinu života. Kolekcija je otvorena različitim interpretacijama od klasičnih i minimalističkih do toplih i prirodnih tonova nordijskog stila. Izraz profinjenosti i estetike karakterizira REX stil, a kolekcija Rêves prikladna je za stvaranje osebujne atmosfere čija će sjaj očarati svakog gledatelja. Inspirirana drevnom ljepotom alabastera, uzorci i nježni kontrasti boja karakteriziraju ovu kolekciju koja odiše autentičnošću.

Potraga za vječnom ljepotom i intrinzična čovjekova želja za luksuzom vizija je koju Florim uspješno utjelovljuje u novim kolekcijama kroz dragocjene materijale visoke kvalitete obilježene nevjerojatnim detaljima i stručnošću.