Lua - Bezvremenost i poezija življenja

Iz Laufen tvornice nam dolazi kolekcija sanitarija Lua koja na pravi način spaja visoku funkcionalnost i nepogrešivi stil. Ova kolekcija, nastala u suradnji s Toanom Nguyenom, stvorena je da na jednostavan način oduzima dah.

Glavno obilježje kolekcije je minimalistički dizajn. Čiste i ravne linije te jednostavni oblici Lua sanitarije čine savršenim odabirom za sve moderne prostore, ali i one koji poštuju prirodnost. Asortiman kolekcije uključuje umivaonike različitih oblika i primjena te toalete, bidee i raznovrsne dodatke poput slavina.

Bilo da ste u potrazi za završnim detaljima koji će odgovarati modernom dizajnu ili želite unijeti dašak elegancije u vaše tradicionalne prostore, Lua ima odgovor za vas. No ova kolekcija se ne temelji samo na dobrom izgledu. Laufen je pomno dizajnirao svaki proizvod ove kolekcije kako bi ponudio nemjerljiv učinak i funkcionalnost koja će trajati godinama. Od površina koje se lako brišu do svojstava uštede vode, kolekcija Lua će olakšati i uljepšati život svakoga.