Laufen – švicarska kvaliteta i ekološka održivost osobnih prostora

Već više od 125 godina, kao vodeći globalni proizvođač, tvrtka Laufen svojim besprijekornim radom i sofisticiranim proizvodima donosi švicarski dizajn u kupaonice diljem svijeta. Vrhunski dizajn stilski objedinjuje romantičnost južne Italije i preciznost i čistoću sjevernjačkog dizajna, a postiže se stručnošću i posvećivanjem detaljima prilikom procesiranja materijala koji čine njihove proizvode.

Prilikom ovih procesa, posebna se pažnja pridaje i recikliranju te uštedi vode, a upravo je ekološka održivost ono na što su u Laufenu izuzetno ponosni. Uz zero waste politiku u svim centrima proizvodnje te energetsku učinkovitost proizvoda, Laufen se svakodnevno obvezuje na prisvajanje novih trendova i inovacija koji će rezultirati kvalitetnim i modernim kupaonicama s maksimalnom održivosti i ekološkom prihvatljivosti.

U svim Laufen kolekcijama prisutna je jednostavnost dizajna koja u kombinaciji s visokokvalitetnom izradom pruža komfor i funkcionalnost svakoj kupaonici bilo da je riječ o minijaturnim kupaonicama stambenih studija ili prostranim oazama za opuštanje.