Lakoća, zemlja, čulnost

"Sensi of Casa dolce casa" dizajniran od strane Mattea Thuna vizualno i taktilno iznenađuje atraktivnim neutralnim nijansama koje oblikuju fluidne prostore. Čvrsta, snažna i konkretna zemlja izaziva u nama osobni osjećaj, podsjećajući nas na snagu prirode. Uz Sensi, nježne, prirodne boje i taktilni doživljaj pijeska podsjećaju na jednostavan način života koji ostavlja nepotrebno iza sebe.

Sensi kolekcija također sadrži dekorativni mozaik izrađen od recikliranog stakla od napuštenih TV i PC ekrana. Ovaj mozaik, proizveden postupkom u kojemu igraju ljudske ruke, ima prepoznatljivu površinsku strukturu. Zbog prirode recikliranog stakla i proizvodnog ciklusa, svaki mali čip se razlikuje od ostalih, stvarajući dinamičnu površinu. Mekana, baršunasta ili strukturirana na dodir, komunicira sa svjetlom i može postati sjajna ili mat. Svaki čip je jedinstven i ima svoje nijanse istog tona.

Razvijen s pomnom pažnjom na utjecaj na okoliš, "Sensi" je savršena sinteza inovacije i održivosti te također dobar primjer kružnog gospodarstva. Zbirka se sastoji od preko 90% prirodnih sirovina i do 41% od recikliranog materijala. "Sensi" je rezultat do 100% održivog proizvodnog procesa, kako u pogledu potrošnje vode, tako i samoproizvedene električne energije.