Kupaonski namještaj IDEA GROUP i AQUAESTIL

Kupaonski namještaj može promijeniti izgled kupaonice do neprepoznatljivosti. Kako bi odabrani komad ili set dobro služio dugi niz godina, osim dizajna treba pripazi na kvalitetu i postojanost materijala. Naravno, temperatura i vlaga u kupaonici su puno veće nego u drugim prostorijama, pa bi stoga namještaj trebao biti u određenoj mjeri vodootporan. U isto vrijeme, trebao bi smjestiti i sakriti sve što je potrebno.

Evo nekoliko savjeta za odabir kupaonskog namještaja koji će trajati: Odaberite namještaj koji je izrađen od kvalitetnih materijala. Kupaonski namještaj je izložen vlazi i habanju, stoga je važno odabrati namještaj koji je izrađen od materijala koji su otporni na ove čimbenike. Odaberite namještaj koji je vodootporan. Temperatura i vlaga u kupaonici su puno veće nego u drugim prostorijama, pa bi stoga namještaj trebao biti u određenoj mjeri vodootporan. Odaberite namještaj koji je funkcionalan. Kupaonski namještaj treba osigurati dovoljno prostora za pohranu svih potrebnih stvari. Odaberite namještaj koji je u skladu s vašim stilom i ukusu. Kupaonski namještaj može biti elegantan, moderan, ili klasičan. Odaberite namještaj koji će se uklopiti u vaš cjelokupni dizajn kupaonice.

Kako održavati kupaonski namještaj

Kupaonski namještaj treba redovito održavati kako bi se osigurala njegova dugotrajnost. Za čišćenje kupaonskog namještaja koristite blagi deterdžent i vodu. Izbjegavajte korištenje abrazivnih sredstava koja mogu oštetiti površinu namještaja.

U našoj ponudi kupaonskog namještaja nalaze se proizvodi tvrtki IDEA GROUP i AQUAESTIL. Obje tvrtke su renomirani hrvatski proizvođači kupaonskog namještaja koji svojim proizvodima zadovoljavaju najstrože svjetske standarde kvalitete.

IDEA GROUP je tvrtka s više od 20 godina iskustva u proizvodnji kupaonskog namještaja. U svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda, od klasičnih do modernih, koji se mogu prilagoditi svakom prostoru i ukusu.

AQUAESTIL je tvrtka s više od 30 godina iskustva u proizvodnji kupaonskog namještaja. U svojoj ponudi ima široku paletu proizvoda, od funkcionalnih do dizajnerskih, koji se mogu prilagoditi svakom prostoru i proračunu.