Kupaonice muževnog i ženstvenog dizajna kojim nećete moći odoljeti

Kupaonica bi trebala odražavati naše afinitete, jer je to jedno od najintimnijih mjesta na kojima provodimo vrijeme. Dizajn koji zaista volite trebao bi vam pružiti osjećaj spokoja i zadovoljstva, a Neutrine kolekcije - elegantna Anello i luksuzni Ingranaggio – stvorene su za potpuno opuštanje i nemjerljivi večernji ili jutarnji ugođaj kojem ćete se uvijek vraćati.

Ingranaggio u svom dizajnu odražava čistoću i snagu, s linearnim oblicima i nježnim ukrasima koji dodaju jedinstvenu ljepotu njegovoj funkcionalnosti. Ingranaggiova estetika dizajna jednaka je ljepoti privlačne kupaonice Anello koja je nježnija kolekcija, s brojnim varijablama i toplim bojama koje se uklapaju u delikatno finalno rješenje. Ingranaggiova mehanika i koncept linearnog dizajna pridonijet će sofisticiranijem izgledu, dok će Anellov suvremeni, betonski dizajn s mekim volumenom dati vašem prostoru neodoljiv šarm

Ova kupaonska rješenja i svi njihovi zavodljivi elementi imaju jednako snažnu prirodu. Prikladni za svako stilsko rješenje, omogućuju vam da izrazite svoju maštu, oba na svoj jedinstven način. Ostaje samo odlučiti koji od njih zadovoljava vaše svakodnevne potrebe za udobnošću, ali i luksuzom i elegancijom.