Kreativnost i kvaliteta Gessi proizvoda

Vjera u inovacije i nova stilska rješenja daje tvrtki Gessi kreativnu slobodu i strast u kreiranju i proizvodnji ekskluzivnih kupaonskih i kuhinjski elemenata. Već 30 godina, Gessi oduševljava svoju izvanrednu bazu klijenata modernim dizajnom koji se lako uklapa u sve vrste životnih okruženja, uključujući hotele, toplice, jahte i privatne rezidencije. Kreacije tvrtke variraju od kupaonskih dodataka kao što su slavine, tuševi, glave za tuševe, pa čak i kupaonski tekstil i osvježivači zraka.

Gessi se posvetio osmišljavanju asortimana proizvoda u širokom rasponu stilova i modela koji dopuštaju neograničenu slobodu prilikom dizajniranja interijera. Kupaonski proizvodi i dodaci, proizvedeni su u Italiji u skladu s najvećim poštovanjem prema prirodi uz korištenje nove tehnologije i visokokvalitetnih materijala.

Dizajn treba uključivati sva osjetila čime se omogućuje neprestano uživanje u svakodnevnom wellness okruženju koje odiše šarmom i elegancijom. Kreativnost, dinamičnost i otvorenost ključne su odlike tvrtke, a ukoliko Vam razmišljanje van zadanih okvira nije strano, tada je Gessi Vaš idealni partner u opremanju kupaonice.