Cerim keramičke pločice

Dugogodišnje iskustvo, stalni razvoj proizvodnog procesa i uvijek prisutna doza kreativnosti tvrtke Cerim, stvorili su tako širok i raznolik izbor keramičkih pločica da u njemu počinje i završava svaka potraga.


Floor Gres pločice

Jedan od vodećih svjetskih brandova u proizvodnji pločica, zaslužan je za izgled brojnih poslovnih objekata, opremu olimpijskih bazena, uređenje najuglednijih hotelskih objekata i nepreglednih trgovačkih centara.


Rex porculanske pločice

Proizvođač porculanskih pločica koji svoju inspiraciju pronalazi u nedostižnoj dragocjenosti prirodnih materijala: koži, drvu, rogu, mramoru i kamenu. Od svojih početaka REX razvija suradnju s profesionalcima različitih stilova i usmjerenja.

Casa dolce casa pločice

Pokrenut kao zaseban projekt unutar branda Casa Dolce Casa, s idejom kombiniranja standardnog porculanskog s drugim materijalima, Casamood se postupno razvio u zaseban brand.

Casamood pločice

Pokrenut kao zaseban projekt unutar branda Casa Dolce Casa, s idejom kombiniranja standardnog porculanskog s drugim materijalima, Casamood se postupno razvio u zaseban brand.

Mozaik pločice

Mozaik je detalj koji u vašu kupaonicu donosi nešto novo. To je detalj koji razbija ustaljeni poredak vodoravnih i okomitih linija te bez odlaganja zaokuplja pažnju.


CAS ceramica

Cas keramika, s gotovo 100 godina iskustva u industriji, jamstvo je dobre usluge i izvrsne kvalitete zahvaljujući brizi o svakoj fazi proizvodnog procesa i najnovijim tehnologijama.

Codicer pločice

Codicer 95 ima više od 20 godina iskustva u izradi vrhunskih podnih pločica. Nudimo širok raspon odabranih proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje svaku potrebu.


Florim Magnum pločice

Magnum maxi ploče revolucionirale su koncept stalnih površina i oblikovane su za bilo koju vrstu primjene: podove i zidove, unutarnju i vanjsku opremu.


Mutina keramičke pločice

Mutina je potpuno novi način gledanja keramike. To više nisu pločice, već objekti uređenja interijera. Mutina je umjetnički projekt koji ujedinjuje tehnologiju, zanatstvo, eksperimentiranje i istraživanje kako bi potisnuo granice samog materijala i stvorio visokokvalitetan proizvod.

Vogue keramika

Izvanredne tehnička izvedba i ekološki prihvatljive pločice koje su dizajnirane za opremanje interijera i eksterijera s inovativnim rješenjima pogodnim za privatne prostore, ali i idealnim za javna mjesta poput škola, bolnica i bazena.

Appiani mosaic

Appiani mosaic nudi jedinstvene tehničke i estetske značajke. Krajnji proizvod je malena mozaička pločica koja je izuzetno otporna na udarce, habanje i mraz, pogodno za pokrivanje zidova, podova unutar i izvan kuće i za uređenje površina.