Keramičke obloge Carmen koje oživljavaju duh Mediterana u vašem domu

Tvrtka APE donosi vam tradicionalni doživljaj Mediterana u vaš dom uz keramičke obloge Carmen. Keramičke obloge odišu poviješću i tradicijom koja svoje korijene vuče još iz doba Mezopotamije. Kolekcije Carmen osmišljene su do posljednjeg detalja, a sastoji se od niza nježnih i tehnički razvijenih proizvoda.

U asortimanu Carmen nalaze se klasične mediteranske pločice koje reflektiraju prošlost, od ciglenih pločica, hidrauličnih i šesterokutnih do onih nalik ribljim ljuskama. Kako bi bile u koraku s vremenom, tijekom postupka dizajniranja koristila su se najnovija tehnološka dostignuća u proizvodnji keramičkih pločica. Cilj je zadržati jedinstvenu ljepotu nesavršenih umjetničkih djela, ali uz tehničko jamstvo pažljivo osmišljenog postupka.

APE tvrtka je koja ujedinjuje tri brenda i nudi širok spektar dizajnerske keramike, naprednih tehničkih proizvoda i usluga pomoću kojih kupci mogu ostvariti maksimalni potencijal. Proizvodi su rezultat kulture, mentaliteta i filozofije koji se temelje na inovaciji, kvaliteti i brizi o održivom okolišu.