Hi-Fi Eclectic - postizanje savršenstva u potrazi za wellnessom

Hi-Fi Eclectic je evolucija originalnog Hi-Fi koncepta koji uključuje višenamjensko upravljanje tuševima visokog dizajna s oblicima i značajkama koje nas podsjećaju na ploče, grafiku, tipke i gumbe stereosustava visoke vjernosti koji su ostavili dubok trag u povijest dizajna i tehnologije.

Hi-Fi Eclectic kombinira formalne i dekorativne značajke industrijske baštine s početka 20. stoljeća prikladne za sve stilove interijera. Ovaj sustav karakterizira estetika bogata detaljima, minimalizam i značajke visoke tehnologije. Prekrasan Hi-Fi Eclectic dizajn, njegovi profinjeni detalji i izvanredna kvaliteta stvaraju funkcionalno umjetničko djelo koje vrijeme tuširanja pretvara u trenutke potpunog hedonizma. Tehnička rješenja s gumbima koji se koriste za upravljanje raznim funkcijama vode, kao i ručni precizni kotači, dizajnirani su tako da budu lagani i udobni za korištenje.

Hi-Fi Eclectic predstavlja inovativne varijante završne obrade s različitim karakterima i značajkama kako bi svaki proizvod izgledao kao umjetničko djelo.