Floor Gres – povijest u suvremenosti

Iako je jedan od najstarijih brendova Florim grupe, Floor Gres s lakoćom odgovara na sve zahtjeve modernog dizajna te tehničkih i ekoloških potreba. Kao takav, nezaobilazan je izbor u suvremenoj arhitekturi u kojoj svojom prvoklasnom porculanskom kameninom naglasak stavlja na dizajn prostora.

Snaga njegovog vještog i upečatljivog odgovora na arhitektonske i dizajnerske zahtjeve leži u savršenom spoju umjetno kreirane okoline i prirode koji utjelovljuju neraskidivu vezu između čovjeka i prirode. Privlačne i snažne atmosfere koje ova kolekcija kreira upotpunjuju kreativne reinterpretacije prirodnih elemenata te igra svjetla i geometrijskih oblika. Zbog toga je idealan izbor i za sve ljubitelje jednostavnih tekstura i ravnih linija, kao i za one koji žele da njihovi životni ili radni prostori služe kao produžetak prirode ispunjeni toplinom.

Sljedeća moć Floor Gres brenda je u njegovoj prilagodljivosti. Porculanska kamenina rađena po 'Made in Florim' standardima dolazi u različitim veličinama, debljinama i površinskim završetcima što omogućuje visoku stilsku i tehničku performativnost u svim prostorima koji čak uključuju i visokofrekventna mjesta poput aerodroma ili različita kompleksna urbana središta što svjedoči o kvaliteti i širokoj primjeni brenda.