Neutra: Ingranaggio- kolekcija dizajnirana kao diskretan i funkcionalan dodataka

Zamislite da upravo planirate preurediti svoju kupaonicu. Odlučili ste joj dati svježi novi izgled koji bi svakoga, budimo iskreni, natjerao da tu provede malo više vremena no što treba. Ipak je to, naposljetku, mjesto za opuštanje i uživanje u onim intimnim ritualima i trenutku tišine nakon dugog dana.

Sada zamislite samo jedno mjesto koje će vam ispuniti sve vaše želje za kupaonicama. Nije tako teško kao što se može činiti. Trebali biste samo upoznati tvrtku Flaminia: stvorenu da oživi vizije vaše savršene kupaonice.

Flaminia vam nudi široku paletu sjajnih ili mat keramičkih elemenata, s neutralnim, ali i dubokim i šarenim nijansama koje vam omogućuju da zamislite bezbroj mogućih kombinacija. Elegantna kupaonska oprema, minimalne radne površine, moderno dizajnirane tuš kade, drvene garniture i držači za ručnike, moderni i kvalitetni tuševi – svaki mali komadić koji vam je potreban za formiranje vaše idealne i profinjene kupaonice, Flaminia već ima u svojoj ponudi. Naravno, Flaminia tim rado će pomoći svima koji nisu sigurni koji bi izbori bili najbolji, ovisno o vašem ukusu, tako da se možete u potpunosti osloniti na tim profesionalaca.

Suvremeni, ali bezvremenski, čistih oblika i inovativnog dizajna, vrhunska i široka ponuda Flaminie će dizajn i uljepšavanje vaše kupaonice učiniti i više nego uzbudljivim.