Elegancija i bezvremenski dizajn mramora u kolekciji Sensi Up

Kolekcijom Sensi Up, ABK svojim kupcima predstavlja svijet dizajnerskih mogućnosti mramora. Radi se o kolekciji klasičnih i modernih porculanskih pločica čiji je izgled inspiriran elegantnim mramorom i dolazi u osam različitih varijacija. Kombinacija dviju ili više varijacija iz kolekcije stvara uzbudljive kontraste koji odgovaraju današnjim trendovima u dizajnu, ali se varijacije mogu koristiti i pojedinačno za suptilnu dozu sofisticiranosti u prostoru.

Pločice su dostupne u dimenzijama od 120x120 do 160x320. Monumentalnost njihovih dimenzija, osim što ostavlja dojam trajnosti i raskošnosti, pogoduje lakšem čišćenju i održavanju. Uz široki raspon dimenzija, svestranosti ovih pločica doprinosi i mogućnost odabira prirodne, sjajne ili meke glazure.

Zahvaljujući navedenim karakteristikama, keramičke pločice iz kolekcije Sensi Up lako ispunjavaju sve praktične potrebe kupaca, a bezvremenost mramora omogućava uklapanje u postojeći dizajn te inspirira stvaranje novih prostora koji će uvijek biti u trendu.