Dodajte više prostora i stila svojoj kupaonici

Kupaonice su prostorije u domu u kojim provodimo mnogo vremena i bitno je da budu estetski lijepe i funkcionalne. Postoji mnogo načina za održavanje moderne i čiste kupaonice – mramorne oblogne za zidove ili pod možete postaviti u svoju kupaonici te joj probuditi sasvim novi i moderniji izgled od starih pločica.

Jednostavnost u uređenju postaje sve modernija, stoga je staklo odličan dekor za kupaonicu u svim pogledima – ogledala, staklene tuš kabine, staklene pregrade, kade i drugi kupaonski namještaj. Za pružanje luksuznijeg izgleda kupaonici služi galenterija i keramičke obloge na namještaju i drugim dijelovima kupaonice. Keramika se lako čisti i vrlo je izdržljiva, a sve sanitarije koje vam nudi Neutra za vašu kupaonicu masimalno će opravdati njihovu cijenu najboljom funkcionalnošću, lakoćom čišćenja i prekrasnim jedinstvenim izgledom.

Staklo u prostorijama daje iluziju većeg prostora, stoga vaša možda mala kupaonica može dobiti veći izgled pomoću stakla – kabinama, bijelim sanitarijama, galanterijom itd.