Dekorativna keramika tvrtke Florim

Dekorativne pločice tvrtke Florim su visokokvalitetne i izdržljive. Mogu se koristiti u bilo kojoj prostoriji u domu, uključujući dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu i spavaću sobu. Florim nudi garanciju na svoje pločice od 5 do 10 godina.

Tvrtka Florim je vodeći svjetski proizvođač keramičkih pločica. Osnovana je 1961. godine u Italiji i danas ima proizvodne pogone u Italiji, Hrvatskoj, Brazilu i Rusiji. Florim proizvodi široku paletu keramičkih pločica, uključujući dekorativne pločice. Dekorativne pločice tvrtke Florim dostupne su u raznim stilovima i bojama. Mogu se koristiti za ukrašavanje zidova, podova i drugih površina. Florim nudi dekorativne pločice za svaki ukus i budžet.

Neki od najpopularnijih dekorativnih pločica uključuju: Pločice s uzorkom: Ove pločice imaju uzorke koji mogu biti geometrijski, floralni ili figurativni. Mogu se koristiti za stvaranje jedinstvenog i elegantnog izgleda.

Pločice s teksturom: Ove pločice imaju 3D teksturu koja im daje prirodni izgled. Mogu se koristiti za stvaranje osjećaja luksuza i sofisticiranosti.

Pločice s metalnim efektom: Ove pločice imaju metalni izgled koji može biti sjajan ili mat. Mogu se koristiti za stvaranje modernog i elegantnog izgleda.

Pločice s 3D efektom: Ove pločice imaju 3D efekt koji im daje trodimenzionalni izgled. Mogu se koristiti za stvaranje jedinstvenog i uzbudljivog izgleda.

Ako tražite jedinstvene i elegantne dekorativne pločice za svoj dom, Florim je izvrsna opcija.