Codicer – Idealan proizvod za svaku instalaciju

Codicer 95 je dobro poznati španjolski brend s više od 20 godina iskustva stvaranja visokokvalitetnih podnih pločica koje su svojim dizajnom, izradom i kombinacijama osvojile svijet. Svoju prepoznatljivost na tržištu grade širokom ponudom dimenzija i završetaka koji njihove kolekcije čine najboljim odabirom za sve instalacije.

Dodatak dimenzijama i završetcima su i široki raspon stilova koji svaki prostor čine posebnim – od toplih i rustikalnih kolekcija do najnovijih tehnologija digitalnog tiska. Njihove kolekcije su inspirirane moderniziranjem klasičnih prirodnih materijala poput drveta, kamena i zemlje te njihovim pretvaranjem prostora u nezaobilazne i inspirativne. Probrani materijali i visoka kvaliteta proizvoda u kombinaciji s velikim iskustvom i nevjerojatnom stručnošću Codicer 95 čine idealnim izborom i najzahtjevnijih potrošača na globalnom tržištu.

U Codiceru podjednaku pažnju prilikom proizvodnog procesa pridaju i inovativnosti te utjecaju na okoliš. Zahvaljujući visokoautomatiziranoj proizvodnji koja prati najnovije tehnološke trendove, kao završni produkt nastaju pločice najbolje kvalitete i otpornosti koje su sposobne izdržati i najekstremnije uvjete te kao takve odgovaraju potrebama i vanjske i unutarnje instalacije. Vjeruju da su napredak, kvaliteta i posvećenost okolišu podjednako važni faktori zbog čega velike napore ulažu u rigorozne provjere koje im omogućavaju posjedovanje prestižnih potvrda poput EMAS i ISO certifikata.