Brzo rješenje za lijep izgled eksterijera

Uređenje terasa, balkona i vanjskih prostora jednako je bitno kao i uređenje interijera kako bi se boraveći u tom prostoru osjećali ugodno. Neutra vam predstavlja novi način uređenja terasa, sjednica, vrtova i ostalih vanjskih prostora za opuštanje – Tech #2.

Podne obloge koje će vam uljepšati vanjski prostor u kojem provodite vrijeme dostupne su u dvije nijanse i veličine te možete birati koje najviše odgovaraju vašim željama i potrebama. Ovaj način postavljanja podnih obloga vrlo je jednostavan i ekološki prihvatljiv, a moguće ga je primijeniti bez spojeva na travi, šljunku, betonskim podnim pločama ili fiksnim i podesivim nogama. Ovaj materijal sastavljen je od 70% recikliranog materijala što opravdava njegovu ekološku prihvatljivost – vrlo je moderan i funkcionalan način uređenja terasa i drugih vanjskih prostora dok će vam olakšati boravak u prostorima koji su okruženi travom.

Tech #2 - novi način uređenja vanjskih prostora. Ekološki prihvatljive podne obloge sa vrlo jednostavnim i brzim načinom postavljanja bez spojeva na travi, šljunku, betonskim podnim pločama sa fiksnim i podesivim nogama.