Blend – jedinstveni spoj tradicije i modernosti

Kao što i samo ime govori, kolekcija Blend talijanskog lidera ABK-a inspirirana je idejom kreiranja kontrastnih spojeva u dizajnu. Ova vizija se realizira kroz povezivanje tradicionalnosti i glamura teraca i suvremenosti i jednostavnosti betona, stvarajući moderne i unikatne prostore.

Kolekcija sadrži dvije verzije: Blend Dots i Blend Concrete. Blend Dots pločice dolaze u četiri različite boje te su inspirirane cijenjenim i sofisticiranim građevinskim materijalom teracom. Osim različitih boja, Dots pločice karakteriziraju i dvije opcije teksture, sjajna i reljefna. Blend Concrete, koji također dolazi u četiri boje, reproducira modernu estetiku betona. Ono što ove naizgled oprečne površine čini komplementarnima jest prisutnost sitnih čestica koje obogaćuju dizajn. U Blend Concrete su to komadići kamenja, dok Blend Dots krase fragmenti obojenog mramora.

Pločice imaju širok raspon dimenzija i protuklizna svojstva te se lako prilagođavaju svim površinama i dizajnerskim potrebama. Zbog komplementarnosti u različitosti, kolekcija Blend predstavlja odlično rješenje za dinamičan i jedinstven izgled prostora koji će privući oko svakog promatrača.