AQUAESTIL KUPAONSKE KADE

Aquastil kupaonske kade su prilagodljive svakoj kupaonici i nude razne opcije i stilove koji se mogu prilagoditi različitim prostornim i dizajnerskim potrebama. Aquastil je renomirani proizvođač kupaonskih kada i opreme s dugogodišnjim iskustvom u industriji.

Kade dolaze u širokom rasponu veličina, oblika i dizajna, tako da se mogu prilagoditi prostoru koji imate na raspolaganju. Bez obzira je li vaša kupaonica mala ili velika, možete pronaći kupaonsku kadu koja će se uklopiti u vašu kupaonicu.

Osim toga, Aquastil kade nude različite opcije u pogledu materijala i završne obrade. Možete birati između akrilnih, čeličnih ili kaminskih kada, ovisno o vašim preferencijama i potrebama. Također, dostupni su različiti stilovi, kao što su klasične, moderne ili minimalističke kade, kako bi se prilagodili stilu vaše kupaonice.

U ponudi se nalaze kupaonske kade koje su svrstane u četiri kategorije: pravokutne, kutne, samostojeće i posebne. Sve kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete što kade čini ugodnim na dodir te su manje podložena oštećenjima, a njihovo čišćene prolazi bez previše muke. Dugotrajnost i čvrstoća Aquaestil kada proizlazi iz automatiziranog procesa nanošenja smole i staklene vune preko donjeg dijela akrilne ljuske i iverice. Također, Aquaestil kupaonske kade dolaze s garancijom u trajanju od 10 godina i servisom koji je dostupan na teritoriju cijele Hrvatske.