Neutra: Ingranaggio- kolekcija dizajnirana kao diskretan i funkcionalan dodataka

Alise Ceramica uvijek traži načine da iznova osmisli i preuredi naše domove i naše živote, omogućujući da se sve estetske potrebe doma u potpunos; ispune. Ne samo da možete očekiva; vrhunsku kvalitetu i dugovječnost bilo kojeg proizvoda, već ćete otkri; is;nsko, jedinstveno iskustvo kupaonice koja će ispuni; i najveća očekivanja.

Jedna od najposebnijih linija koje Alise može ponudi; je bez sumnje, kolekcija Form – pravi, umjetnički izraz kupaonskih potrepš;na.

Novi umivaonici u obliku zdjele pružaju jedne od najglatkijih rubova u industriji sanitarija, što je očito već pri prvom pogledu na njegov prekrasni dizajn. Namjerno su izrađene s vrlo osebujnim “lebdećim” efektom na dnu, što riječi moderno udahnjuje potpuno novo značenje. Ovi suvremeni i minimalni postolji omogućuju dublje čišćenje posude odozdo, olakšavajući održavanje higijene najviše razine – istovremeno čineći vašu vlas;tu kupaonicu pravim melemom za oči.

Možete bira; između mnogih s;lova, oblika i veličina. Ono što ćete otkri; je da se kolekcija Form uklapa u svaku maštovitu želju, budući da svojim čis;m i jednostavnim dizajnom može uljepša; prak;čki svaku kupaonicu, bez obzira na njezinu veličinu.

Zaronite u Form kolekciju i zaljubite se na prvi pogled.