ALABASTRI DI REX- Stilski odabir za najhrabrije

Težnja za ljepotom i profinjenošću dio je ljudske osobnosti i ponašanja svojstveno svima. Florim taj kreativni instinkt kombinira s vrhunskom tehnologijom kako bi stvorio novu vrstu proizvoda.

Takav proizvod, odnosno projekt koji nije samo privlačan oku već osmišljen kako bi se ljudi osjećali ugodno u vlastitom prostoru i istovremeno imali pozitivan utjecaj na okoliš. Kolekcija Rex umjetničkih porculanskih pločica izrađena je u Italiji, a ljepota ovih luksuznih unutarnjih i vanjskih pločica naglasiti će moderan stil i ljepotu svakog prostora. Alabastri di Rex kolekcija rezultat je vrhunske proizvodnje koja omogućuje kvalitetu ručno izrađenih proizvoda, poboljšava svojstva materijala i to sve u skladu s modernim trendovima dizajna. Sedam različitih boja s jakom estetskom privlačnošću i neobičnošću ispunjavaju prostor i postaju centralna točka privlačnosti.

Korištenjem Onxy kamena u Alabastri di Rex kolekciji postiže se raznovrsnost geoloških boja i uzoraka koji se jednostavno integriraju u prostor i postaju zanimanje svakog tko ih uoči. Alabastri je kolekcija za hrabre koji žele u dom unijeti eleganciju i zanimljivost te potaknuti pustolovni i hedonistički duh.