+385/17788-100

Vogue keramika

Od 1978. godine Ceramica Vogue stavlja svoju stručnost u službu dizajnera i dekoratera, postavši vodeći proizvođač keramičkih pločica otpornih na smrzavanje za podove i zidove, zahvaljujući dizajnu, izvrsnosti i eleganciji, tipičnoj za tradicionalnu talijansku industriju.

Izvanredne tehnička izvedba i pažnja posvećena estetici karakteriziraju proizvode Ceramica Vogue, što rezultira širokim rasponom ekološki prihvatljivih pločica koje su dizajnirane za opremanje interijera i eksterijera s inovativnim rješenjima pogodnim za privatne prostore, ali i idealnim za javna mjesta poput škola, bolnica i bazena.

Saznajte više na www.ceramicavogue.com

Graph

Tri dostupne veličine i 29 boja serije Neutral i Color mogu se uskladiti s obojenim zidovima kako bi se stvorile bezbrojne kombinacije koje odgovaraju svakom okruženju u kojem će se koristiti Graph.

Shade

Kolekcija SHADE 50, druga po veličini proizvodna linija Ceramica Vogue, dovršava raspon dizajna s velikim ispravljenim pločicama. Kolekcija s izrazito suvremenom estetikom koja kombinira osnovne boje i prirodne tonove za 14 “nijansi” boja koja su, počevši od crne boje, dostupn u raznim hladnim i toplim tonovima sive, bež i bijele.

Cementi

Bisello Interni

Tradicija i elegancija integrirana u kompletan keramički sustav kako bi udovoljili svim zahtjevima dizajna. Kolekcija Bisello osmišljena je za oblaganje javnih i privatnih prostora.

Shade Plus

Popunjavanje kolekcije Shade 50 i Shade Cut je linija Shade Plus, 3 obitelji modularnih i odgovarajućih dodataka, koje obogaćuju asortiman proizvoda s različitim materijalima i teksturama.

Trasparenze Bisello

Odabiru ih oni koji žele ukrasiti prostor u retro stil. Stvaraju svijetlu i dinamičnu okoline s sugestivnom igrom svjetlosti i sjene. BISELLO kolekcija je dostupna sa satenskom završnom obradom izvedenom iz kolekcije Vogue TRASPARENZE, dostupna je u 16 boja s završetcima i veličinama koje se mogu miješati i uskladiti s TRASPARENZE kolekcijom.

Interni

Kolekcija INTERNI je vrlo svestrana zahvaljujući izboru modularnih veličina, može se kombinirati s drugim Vogue sistemima za dekoriranje interijera i eksterijera javnih i stambenih prostora.

Trasparenze

Kolekcija Trasparenze, je dio sustava proizvoda Vogue sistema, dolazi s sjajnom završnom obradom. Dostupan u 30 boja i nekoliko modularnih veličina, uključuje kompletan asortiman tozzettija i specijalnih komada koji zadovoljavaju sve specifične potrebe dizajna, od tehničkih zahtjeva do onih koje su propisane važećim propisima o higijeni i održavanju.

Confetti

CONFETTI je kolekcija keramičkih pločica Ceramica VOUGHE inspirirana sitnim detaljima koji poredani u pravilnom nizu tvore dojam čiste radosti. Raznovrsni detalji na 4 vrste dezena: Milano, Roma, Venezia i Torino u 6 kombinacija boja uspješno prenose taj osjećaj razigranosti u sve prostore. Format pločica je 25x25 cm a debljina 10mm a ovi živi detalji podržani su sa još 8 kompatibilnih jednobojnih tonova. Želite li u svojim prostorima uživati u osjećaju razigrane radosti Confetti je savršen izbor za Vas!