+385/17788-100

Villeroy & Boch sanitarna oprema

Villeroy & Boch u isto vrijeme raskošan i skroman. Pomalo nametljiv, a opet diskretan i suzdržan. U sebi nosi duh tradicionalnog  i zavodljivost modernog.

Njemački proizvođač sanitarne opreme, osnovan 1748. godine, vodeći je proizvođač keramike i jedan od najvažnijih svjetskih premium brandova u području sanitarne opreme (podne i zidne keramičke pločice i mozaici, wellnessa, masažne kade, saune, bazeni, tuševi i kabine, mješalice, ogledala, wc-i, umivaonici, kupaonski namještaj…). Villeroy & Boch nudi opsežan asortiman vrhunske sanitarne opreme koja iz dodira suprotnosti izvlači ono najbolje. Neponovljivu i raznovrsnu ponudu umivaonika, kupaonskog namještaja i ostale opreme svakako bi trebalo pretražiti prije završne odluke…

Ovdje ćete naći sve što je potrebno kako biste svoju kupaonicu pretvorili u wellness oazu. Uđite u svijet visoko kvalitetnih kupaonica i wellness proizvoda.

Bit ćete oduševljeni kada vidite kako se brzo funkcionalna kupaonica može pretvoriti u mjesto odmora i opuštanja. Kvalitetne kupke i hidromasažne kade pozivaju na opuštanje i sanitarna oprema koji pretvara jutarnji ritual u poseban doživljaj. S inovacijama kao što su bezbojni DirectFlush WC, čišćenje i održavanje su jednostavni. Štedne kade, umivaonici i police iskorištavaju svaki kut malih kupaonica. Ako je vaša kupaonica prva soba u koju ulazite svakog jutra, učinite je prekrasnom!

Pretvorite svoju kupaonicu u san u i otkrijte kreativne i čarobne ideje kupaonice od tvrtke Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch galerija