+385/17788-100

Usluge

Uređenje kupaonice dodirom

Jedinstvena mogućnost samo u prodajnom salonu GRUPE NEUTRA 03, Ozaljska 108 – pomoću 40 incha touchscreen monitora vizualizirajte svoju buduću kupaonicu.

Neutra03 - kupaoniceDopustite da vam tehnologija pomogne pri uređenje vašeg životnog prostora.

Kompletna ponuda keramičkih i porculanskih pločica sadržana je u aplikaciji koja vam pomoću velikog touchscreen monitora omogućuje lako mijenjanje i kombiniranje podnih i zidnih pločica. Visoka rezolucija i realnost prikaza uštedit će vam vrijeme i pomoći u odabiru željenog rješenja. Sada doista možete unaprijed vidjeti kako će odabrane pločice izgledati u vašoj kupaonici, hodniku, kuhinji…

Aplikacija omogućuje i prelistavanje kataloga pojedinih serija pločica čime možete steći još bolji uvid u prijedloge uređenja koje sugeriraju interijeristi i arhitekti angažirani od strane proizvođača.

 


Besplatna dostava do objekta

Za svu kupljenu robu pružamo vam uslugu besplatnog prijevoza do objekta na području Zagreba i bliže okolice.

Obzirom da je riječ o pločicama, ljepilu i sanitarnoj opremi, znači robi koja je sama po sebi dovoljno teška i nezgrapna za nošenje, nismo u mogućnosti raznositi robu po katovima i prilaznim dvorištima. Stoga pri dogovaranju korištenja ove usluge povedite računa da nam osigurate pristup vozilu što bliže objektu, te u dogovorenom terminu rezervirate ponekog rođaka, radnika ili prijatelja koji će vam, ovisno o količini robe, pomoći dostavljenu robu preuzeti i pospremiti u objekt.