+385/17788-100

Novosti

Alice Ceramica sanitarna oprema od sada u ponudi

Alice Ceramica je nova marka u svijetu kupaonice. Planiranje i proizvodnja sanitarne keramike je njegova jedinstvena misija. Inovacija je njihova vrijednost i cilj, ne samo u dizajnu proizvoda, već i na putu suočavanja s tržištem i njegovim navikama.

Sezonska rasprodaja dijela asortimana

Započela je nova sezonska rasprodaja određenog dijela asortimana u salonu Neutra03! Ovo je prilika da kupite vrhunsku keramiku po izuzetno povoljnim cijenama. Prodaja traje do isteka zaliha! 

Novo u ponudi Mutina Ceramica

Najbolje avanture, ili barem one uspješne, rezultat su okolnosti: kraj priče je početak druge. Tako je to bilo za Mutina keramiku, koja je u 2006. godini krenula na novi put.

I Classici di Rex – Novo

I Classici di Rex je rezultat živahne kreativne energije, sposoban za utiskivanje finalne note na okolicu; on se prilagođava arhitektonskom prostorima…

Cerim pločice – Timeless

8 tekstura koje prkose vremenu, tako jednostavne, a tako elegantno da ne pripadaju toliko u prošlost, koliko pripadaju budućnosti.

Floor Gres Buildtech

Buildtech je najnovija kolekcija Floor Gresa koja uključuje različite estetske materijale i rješenja.

Appiani

Novost u ponudi Neutre 03 predstavljaju mozaici Appiani. Ova tvornica podijelila je svoju proizvodnju na komplementarne proizvode s primjenom različitih proizvodnih tehnologija koje se mogu međusobno kombinirati.

Shade 50

Serija SHADE 50 (Ceramica Vogue) sastoji se od 14 različitih nijansa, a nastala je kao rezultat laboratorijskih istraživanja kojima je bio cilj napraviti nove nijanse boja u skladu s trendovima u dizajnu.