+385/17788-100

Kludi – miješalice

Specijalist za kupaonice i kuhinje, tuševe, kupaonsku opremu i cjelovita kupaonska rješenja.

Korijeni tvrtke se vraćaju u Menden u Sjeverna Rajni-Vestfalija. Tamo preko 1000 zaposlenika koristi dizajn i tehnologije iz Njemačke kako bi osigurali da svi njihovi proizvodi zadovoljavaju najkvalitetnije standarde sigurnosti i zaštite okoliša: to je njemačka kvaliteta.

Pogledajte više na www.kludi.com

Kludi A-QA

KLUDI A-QA je poput vode: osvježavajući i novo, uvijek iznova. Linija sadrži veliku raznolikost pojedinačnih tuševa i kombiniranih tuševa. Asortiman se kreće od mobilne slušalice s nekoliko vrsta podesivih mlaznica do brojnih termostatskih sustava s dvostrukim tušem i asortimana tuševa.

Kludi Adlon

Superiorni detalji i zlatna legura 23 karata, koji poboljšavaju završnu obradu, čine KLUDI ADLON tako cijenjenim. Bogat ornametima i vješto izrađen, ovaj sjajni raspon linije zadržava šarm kroz sva vremena. Nostalgičan dizajn je spojen s modernom tehnologijom.

Kludi Amba

Ona je prava ljepotica: KLUDI AMBA. Elegantne, skladne konture kombiniraju se s glatkim, zaobljenim površinama. Voda je čudesno nježna; svaki dodir postaje senzualno iskustvo. Nikad prije nije postojalo ono što je emitiralo takve emocionalne osobine.

Kludi Balance

KLUDI BALANCE zrači umirujuće. Crne linije kombiniraju se sa blagim krivinama u bezvremenskom dizajnu, što se savršeno nadopunjuje s različitim konceptima kupaonice.

Kludi Bozz

Mješalice su projektirane od cilindričnih tijela, koja su u savršenom odnosu jedni s drugima. Svedena na jednostavni oblik!

Kludi E2

Ručka koja je ugodna za dodir svaki put kad uključite vodu. Radni element s jedinstvenim izgledom i čiste linije koje obećavaju higijenu. Gladak rub je ime igre za ovaj suvremeni dizajn: daje mekše oblike za tijela i površinu mješalice, zaokružuje uglove i rubove i time rezultira uravnoteženim siluetama. KLUDI E2 je tu da vam pruži prijateljsku, jednostavnu dobrodošlicu sa svježom atmosferom – u vašoj novoj kupaonici.

Kludi Fizz

Jedinstven i nježan tok vode. Neobičan dizajn generira vodeni mlaz koji zadržava svoju energiju. Kombinacija kroma s briljantnom bijelom bazom za tuširanje postavlja snažan, novi trend dizajna: svjež, čist i svjež.

Kludi Freshline

Veliki tuš glavni je dio savršenog iskustva. KLUDI također nudi ovu verziju kao dodatnu opremu: dvostruki sustav termostata u KLUDI FRESHLINE označava višedimenzionalni užitak u tuširanju. Sve što trebate je priključak na vodom i odlučnost za maksimalno povećanje svoje udobnosti pod tušem. Sustav za tuširanje uključuje tuš glave od 25 centimetara, fleksibilnu 3S slušalicu i mješalicu za tuš s termostatom. Termostatska mješalica donosi vodu na ugodnoj temperaturi i ima HotStop zaštitu od vatre.

Kludi Zenta

KLUDI ZENTA fokusira se na osnovne arhitektonske oblike kruga i pravokutnika. KLUDI ZENTA je upečatljiv, ali ne dominira okolinom.

Kludi Kuhinje

Kludi Bingo Star

Visoki, dinamički luk cijevi je zaštitni znak tvrtke KLUDI BINGO STAR. Svatko tko voli kuhati, i kuha puno, stvarno će cijeniti ovaj dizajn. Uz raznolike linije dizajna, izvanredan je izbor asortimana. KLUDI BINGO STAR nudi savršeno rješenje za sve uvjete ugradnje.

Kludi L-INE

L kao dizajnerska linija karakterizira minimalistički KLUDI L-INE. Savršeno odgovara purističkom stilu suvremenih kuhinja. KLUDI L-INE jednopolna mješalica za umivaonik s teleskopskim produžetkom osvojila je nagradu Plus X u tri kategorije za visoku kvalitetu, dizajn i funkciju.

Kludi L-INE S

KLUDI L-INE S zauzima svoje mjesto na sudoperu u modernim kuhinjama, čineći nepogršivi dizajnerski pečat. Elegantan, matiran završetak crne ili bijele boje dodatno poboljšava izgled sjajnih metalnih dijelova. Snažan kontrast kao maštovit nastavak čistih kromiranih mješalica postižu se u tankim S-verzijama KLUDI L-INE linije.