+385/17788-100

Keramičke i porculanske pločice

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih keramičkih i porculanskih pločica najpoznatijih svjetskih proizvođača

Brandovi keramičkih i porculanskih pločice u našoj ponudi

Cerim keramičke pločice

Cerim keramičke pločice

Dugogodišnje iskustvo, stalni razvoj proizvodnog procesa i uvijek prisutna doza kreativnosti tvrtke Cerim, stvorili su tako širok i raznolik izbor keramičkih pločica da u njemu počinje i završava svaka potraga
Cerim keramičke pločice

 

Floor Gres pločice

Floor Gres pločice

Jedan od vodećih svjetskih brandova u proizvodnji pločica, zaslužan je za izgled brojnih poslovnih objekata, opremu olimpijskih bazena, uređenje najuglednijih hotelskih objekata i nepreglednih trgovačkih centara.
Floor Gres pločice

 

Rex porculanske pločice

Rex porculanske pločice

Proizvođač porculanskih pločica koji svoju inspiraciju pronalazi u nedostižnoj dragocjenosti prirodnih materijala: koži, drvu, rogu, mramoru i kamenu. Od svojih početaka REX razvija suradnju s profesionalcima različitih stilova i usmjerenja!
Rex ceramiche Artistiche – pločice

 

Casa dolce casa pločice

Casa dolce casa pločice

Kreator vrhunske arhitekture doma. Nadahnut toplinom i harmonijom, ovo je brand rafiniranih materijala koji odražavaju balans tradicionalnog i suvremenog. Sofisticirani tehnološki procesi rezultirali su inovativnim nijansiranjem.
Casa dolce casa – pločice

Casamood pločice

Casamood pločice

Pokrenut kao zaseban projekt unutar branda Casa Dolce Casa, s idejom kombiniranja standardnog porculanskog s drugim materijalima, Casamood se postupno razvio u zaseban brand.
Casamood – porculanske pločice

Mozaik pločice

Mozaik pločice

Bez obzira govorimo li o staklenom, keramičkom ili porculanskom, mozaik je detalj koji u vašu kupaonicu donosi nešto novo. To je detalj koji razbija ustaljeni poredak vodoravnih i okomitih linija te bez odlaganja zaokuplja pažnju.
Stakleni, keramički i porculanski mozaik