+385/17788-100

Gessi – miješalice

Priča koja potvrđuje kako svijet ipak nije toliko velik da ga ne biste mogli osvojiti. Prije samo 20 godina, iz skučene radionice obitelji Gessi na tržište su plasirane prve miješalice. Potpuno drugačije od svega do tada viđenog.

Njihova posebnost bila je odraz jasne poslovne filozofije koja i danas isijava iz svakog proizvoda. Svojim superiornim dizajnom i naprednom tehnologijom Gessi je vrlo brzo osvojio svijet. Odmakom od ustaljene i bezlične ponude, kreirao je kolekcije slavina i tuševa u čijoj je različitosti sadržana prava doza neodoljivog šarma.

Gessi je stvorio novi stil života: “Dizajn kojeg treba iskusiti, nositi i disati“. Zapravo, Gessi dizajn uključuju sva osjetila i time omogućuju korisniku da uživa u osobnim prostorima koji nude novi osjećaj blagostanja, svakodnevno wellness iskustvo u kojem će slaviti obnovljeni kontakt sa svojim unutarnjim sobom

Gessi proizvodi za kupaonice “Made in Italy” proizvedeni su u harmoniji s najvećim poštovanjem za okoliš i korisnika, stvarajući novu svijest i uvažavanje dizajna kupaonice, usredotočujući se na šarm i eleganciju predmeta, kao i na njihove etički sadržaj.

Gessi kupaonski proizvodi uživaju izvanrednu bazu klijenata arhitekata, dizajnera interijera i entuzijasta za životni stil… kreativnih, dinamičnih i inovativnih pojedinaca koji vole razmišljati izvan okvira.

S tim osobama na umu, Gessi se posvetio ponudi novih životnih koncepata s najširim asortimanom proizvoda koji se mogu zamisliti, u velikom rasponu stilova, modela i aplikacijskih rješenja koja omogućuju neograničenu slobodu u oblikovanju interijera. Novi i nepredvidljivi elementi, kao i posebne estetske i tehnološke značajke proizvoda stvaraju životne prostore u kojima svakodnevne aktivnosti nose nove i izvanredne vrijednosti.

Gessi projekti proizlaze iz kreativne slobode i strasti za predmetima oslobođenim od propisanih i kodiranih funkcija i reinventiranim za nove namjene: empatijske, prijateljske i ugodne kupaonske predmete. Predmeti koji poboljšavaju živote ljudi.

Saznajte više na www.gessi.com

Cono mješalice

Kombinirajući savršene proporcije s čistim oblicima, Cono nadahnjuje sklad i opuštanje u inovativnim postavkama interijera. Cono ima jedinstven, graciozan, ali odlučan profil koji mu daje pravo da postane nova ikona dizajna. Inspirativan princip kolekcije Cono, kao i sa svim zbirkama iz tvornice Gessi, je snaga oblika koji, na izvoran i ironičan način, prenosi ono bitno, koketirajući s grafičkim dvoplošnim oblikom, koji je odmah prepoznatljiv (konus) i kao takav ima izuzetnu komunikacijsku moć. To uspijeva, pretvarajući svakodnevne uporabne predmete u umjetnička djela. 

Eleganza miješalice

Luksuzni tradicionalni izbor slavina i tuševa iz talijanske tvornice dizajna Gessi. Poseban dodir elegancije može učiniti život lakšim i mnogo ljepšim, obogatiti svakodnevni život i pridonijeti da se bolje osjećate. Završne obrade u boji mjedi i bakra čine ove mješalice elegantnima i glamuroznima. Ove slavine su više umjetnički detalj nego samo funkcionalan komad.

Gessi316 miješalice

Želite li postići da Vaša kupaonica bude posebna, drugačija, luksuzna ili šik, sa miješalicama Gessi 316 ne možete pogriješiti jer Gessi je ponovno dokazao da se specijalizirao za proizvode u koje se lako zaljubiti. Ova kolekcija miješalica izrađenih od nehrđajućeg čelika sastoji se od pet luksuznih a opet potpuno različitih obrada koje zadovoljavaju sve ukuse, od elegantne jednostavnosti do moderno razigranog dizajna. Već i sam materijal od kojeg su izrađene dokazuje njihovu vrhunsku kvalitetu i trajnu garanciju savršenog sjaja i bogate boje uz minimalno održavanje.

Goccia miješalice

Goccia ima inovativni dizajn inspiriran fluidnim i prirodnim oblicima vode. Ova zbirka uključuje ideju potpuno novog proizvoda s poboljšanim funkcionalnim i estetskim sadržajem. To otvara put za neograničene i briljantne postavke interijera.

Equilibrio mješalice

Harmonija prirode i dizajna kao novi trend “života u ravnoteži sa prirodom” ulazi polako u sve prostorije našeg doma. Vodeći talijanski brand u dizajnu kupaonske opreme “Gessi” na predivan način, inspiracijom iz prirode, stvara umjetničke objekte i pretvara ih u funkcionalne slavine. Pa tako oblutak sa obale rijeke izrađen u motivu drveta, kamena ili metala postaje umjetničko djelo koje krasi kupaonicu dok se istovremeno savršeno stapa sa oblikom Vašeg dlana.

Ispa miješalice

Mimi miješalice

Mimi govori poznati jezik bez da bude retro, skiciran u crnim linijama koje odjekuju klasičnom harmonijom, reinterpretirane u potpisivanju minimalizma Gessia. Mimi je izrazito elegantan i izražava bezvremensku ljepotu koja nadilazi stilove.

Rettangolo miješalice

Iako se čini da u svijetu miješalica nije moguće izmisliti nešto novo Gessi ponovno izlazi iz “zone komfora” i kolekcijom Rettangolo hrabro uvodi novitete u Vašu kupaonicu. Slavina kroz koju se slijeva mlaz vode u različitim bojama predstavlja vizualno iznenađenje i ostavlja bez daha. Ne preostaje Vam ništa drugo nego uživati u viziji slapa u Vašem domu.

Riflessi e Trasparenze miješalice

Ovale miješalice

Ciotole miješalice

Equilibrio miješalice