+385/17788-100

Floor Gres - pločice

Ako samo usputno pogledamo referentnu listu ovog proizvođača odmah ćemo uočiti njegovu globalnu snagu. Zasigurno jedan od vodećih svjetskih brandova u proizvodnji pločica, zaslužan je za izgled brojnih poslovnih objekata, opremu olimpijskih bazena, uređenje najuglednijih hotelskih objekata i nepreglednih trgovačkih centara širom svijeta. Stalnom implementacijom funkcionalnih rješenja i materijala u prostore koje svakodnevno koriste milijuni ljudi Floor Gres nam pruža jasan i nepobitan dokaz u prilog svojim proizvodima kao trajnim i estetski vrijednim materijalima. I nadalje imate nedoumice oko uređenja vašeg poslovnog prostora? Ordinacije, stepeništa, pročelja, fasade? Možda proizvodnog pogona?

I dok se vi premišljate Floor Gres svojim serijama postupno osvaja sve više i privatnih stambenih površina. Jednostavno rečeno, to je brend posvećen arhitektonskom dizajnu. Svaki njegov proizvod u sebi nosi gen postojanosti i vrhunskih tehnoloških performansi, kompatibilan je s okolišem i kao takav nezaobilazan u suvremenoj arhitekturi.

Saznajte više na www.florim.com

 

Aritech

Prirodan sklad između unutarnjih i vanjskih prostora su ideja vodilja ove kolekcije. Bazirana na spajanju unutarnjih i vanjskih prostora na diskretan i jedinstven način. Osnova kolekcije su šest vrsta kamena čiji urbani šarm i čistoća linija daju dašak diskrenog luksuza. Iako je baza kolekcije siva boja, izražena u šest varijanti, ističe kozmopolitsku estetiku idealnu za sve prostore i tipove namještaja. Kamen sa završnom obradom visokog sjaja daje blistavu i atraktivnu notu ovom vrlo krutom i strogom materijalu.

Stontech 4.0

Kolekcija kojoj je namjera suvremenim dizajnom povezati  kamen i mramor. Dizajnirana tako da zadovolji sve Vaše suvremene arhitektonske potrebe.  Izvedena u novim površinama, novim veličinama i tri različite završne obrade koje čine zaštitni znak ove kolekcije usmjerene posebnom pažnjom na detalje. Nudi šest kombinacija mramora i kamena, s arhitektonskim bojama koje se pružaju kroz različite površinske obrade: unutarnja i vanjska završna obrada, kao i izbrazdani učinak, idealni za one koji vole minimalne i funkcionalne ukrase. Izrađena i u velikim formatima Magnum Oversize, dostupne u četiri boje, obrađene visokim sjajem, pružaju prostorima dojam svjetlosti.

Buildtech

Buildtech je zbirka koja uključuje estetska i materijalna rješenja, koja se razlikuju od drugih. Kontinuirano i koherentno istraživanje omogućilo je razvoj intuitivnog pristupa koji uključuje interes i znatiželju prema mogućim načinima življenja.

Chromtech/1.0

Prirodno krhka i porozna sedrena vapnenca temelj je za tumačenje suvremene arhitekture ovog podnog gresa u dva savršeno izbalansirana raspona boja: toplih I hladnih.

Ecotech/1.0

Prvi industrijski projekt koji ponovno koristi prašinu, mulj i ostatke koji proizlaze iz prerade drugih proizvoda.

Floortech

Floortech se temelji na osnovama i snazi kamena. Drevna kultura koja se nanovo rodi u suvremenom obliku primjenom tehnologije izvrsnosti.

Geotech/

Geotech / je reinterpretacija fosilnog drveta iz mediteranskih šuma koje pokrivaju otok Madeira i poznata Madeira stijena koja se nalazi na atlantskim obalama otoka.

Greentech/

Linearna izvedba u kojoj se isprepliću svjetlost i tekstura.  Proučavana je do najsuvremenijih detalja te obilježava nepogrešivi stil Greentecha –  keramičkog drveta podnog gresa, koji prikazuje prirodu u najautentičnijem obliku, interpretiranom na nov način.

Rawtech

Rawtech je rezultat dizajnerskog pristupa koji ima za cilj povratiti pravi identitet jednog uglavnom industrijskog proizvoda i istodobno privlačiti sofisticirane zahtjeve suvremenih stilova življenja.

Stontech/1.0

Proces iza stvaranja stontech / 1.0 počinje od promatranja devet vrsta keramičkih kamenih obloga s različitim bojama kako bi odgovorili na zahtjeve suvremenog dizajna.

Reverse

Negativan, prazan: obrnuti. Reverse kolekcija ponovno stvara strukturnu masu betona čija površinska tekstura se dobiva impresioniranom oplatom od drva.

Styletech

Efekt drveta i metala: intuicija razvijena da stvori raspon s dvostrukom dušom.

Tech 2

Tech # 2 je novo samo-podržavajuće rješenje koje nudi kombinaciju dizajna, performansi, svestranosti, jednostavnosti instalacije i ekološke održivosti.

Walks

Uz keramičke pločice Walks / 1.0, podni gres pruža apstraktno, ali precizno tumačenje estetskih svojstava kvarcita u savršenoj sintezi prirode i tehnologije za unutarnje i vanjske podove.

Industrial

Suvremenost i jednostavnost ključna su obilježja ove neutralne i linearne keramičke površine koja se može koristiti za stvaranje velikog učinka kroz spektar dizajna, donoseći veliku vizualnu privlačnost širokom rasponu arhitektonskih projekata.

Flowtech

Flowtech ploče obogaćuju javne i privatne prostore s industrijskim šarmom metalne oplate. Estetski izražava sve značajke materijala, čak i do najmanjih detalja, u savršenoj ravnoteži. Ploče su iznimno otporne na vremenske uvjete. Tri inačice boja, kombinirane u različitim veličinama, od velikih ploča do brojnih zgodnih manjih formata, olakšavaju ugradnju i prilagođavaju se svakom prostoru.