+385/17788-100

Codicer – pločice

Codicer 95 ima više od 20 godina iskustva u izradi vrhunskih podnih pločica. Nudimo širok raspon odabranih proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje svaku potrebu.

Idealni proizvod za svaku instalaciju

Raznolikost veličina i završetka naših zbirki čini ih idealnim za bilo kakvu upotrebu.

Opskrbljujemo širok raspon proizvoda od toplog rustikalnog izgleda do najnovijih trendova postignutih hi-tech digitalnim tiskom. Koji god od naših proizvoda koristite, zajamčeni su savršeni rezultati. Naši proizvodi su popraćeni posebnim artiklima, dizajniranim i proizvedenim kako bi vam pomogli da radite na bilo kojem planu.

Kvaliteta svih naših proizvoda i dugogodišnje iskustvo u industriji nam pomažu da zadovolji potrebe najzahtjevnijih kupaca iz cijelog svijeta.

Inovacije i okoliš

Codicer proizvodni proces je potpuno automatiziran uključuje najsuvremenije tehnologije na tržištu i omogućuje nam da nude iznimno visoku kvalitetu i otporne keramičke pločice koje se mogu koristiti u zatvorenom i vanjskom prostoru, a osobito tamo gdje su uvjeti ekstremni. Ukratko, možemo preporučiti Codicer pločice za upotrebu bilo gdje.

Kod Codicer vjerujemo da napredak, kvaliteta i predanost okolišu trebaju ići ruku pod ruku i stoga se podvrgavamo najstrožim kontrolama kako bismo dobili potrebne certifikate i kvalifikacije kako bismo ih podržali.

Saznajte više na stranici proizvođača