+385/17788-100

Cerim - keramičke pločice

Postoji li proizvođači koji svojom ponudom može zadovoljiti sve moje prohtjeve? Omogućiti mi beskrajan raspon stilova, boja i dimenzija? Uvesti me u svijet gdje mogu materijalizirati svoju razigranu maštu?

Bez brige! Dugogodišnje iskustvo, stalni razvoj proizvodnog procesa i uvijek prisutna doza kreativnosti tvrtke Cerim, stvorili su tako širok i raznolik izbor keramičkih pločica da u njemu počinje i završava svaka potraga za materijalom kojim ćete zasigurno oplemeniti svoj dom.

Artifact

Predstavlja doživljaj jednostavno zaglađenog cementa proizvedenog rukama i umijećem vrhunskih starih majstora. Ta rustikalna nota i jednostavnost postaju prepoznatljiva osobina, identificirajući čimbenik koji otkriva sofisticirani ukus onih koji ga odaberu za svoj svakodnevni život. Njegov estetski utjecaj, starinski  i nesavršen, prenosi umjetnost koja se usklađuje sa širokim izborom boja, sastavljenih od neutralnih do hladnih i toplijih tonova. Kolekcija je dostupna u debljini od 10 mm i nudi dvije veličine (60x120 cm i 80x80 cm) s relativnim modularnim podmrežama (30x60 cm). Varijacije sive boje cementa se smjenjuju u 6 različitih neutralnih nijansi, od bijele i ugljena do sive i bež boje.

Exalt

Kolekcija Exalt je vrhunac izvedbe mramora iz Cerim-a.  Radi se o novoj kolekciji nastaloj na dugotrajnom istraživačkom projektu tvrtke Cerim. Rezultat je luksuzan izgled mramora u širokom rasponu boja i estetike, savršeno prilagođenom različitim prostorima i stilovima života. Mramor u svom širokom rasponu boja i beskrajnom nizu šara stvara uvijek nove neobične oblike koji nikako ne mogu dosaditi već čine prostor uvijek drugačijim i modernim. Serija nudi šest vrsta mramornih efekata u dvije dostupne debljine – 10 mm i 6 mm – s sjajnim i prirodnim završecima. Veliki Magnum Oversize (u dimenziji 80x80 cm i 80x240 cm) prikladni su za stvaranje besprijekornih i spektakularnih prostora.

Hi-Wood

Uvodi ugodnu atmosferu, boju i eleganciju bezvremenskog drveta u svaki prostor kojeg želite ispuniti osjećajem topline. Hi-Wood of Cerim najnovijim tehnologijama prenosi boje drveta na keramičke pločice vođeni linearnom estetikom i najfinijom završnom obradom. Ispunjava prostore divljom ljepotom prirode od badema do sivih i toplih tonova oraha. Ova kolekcija je nenametljiva, prilagodljiva svakom prostoru i jedinstvena po predivnom svjetlosnom efektu poliranog drveta.  Izvedena je u rasponu od pet izuzetno funkcionalnih boja, dvije završne obloge (prirodne i sjajne), dvije  dimenzije 20x120 cm i 15x90 cm u debljini od 10 mm.

Onyx of Cerim

Jeste li ikada maštali o podovima i zidovima od poludragog kamena u Vašem domu? Onyx of Cerim je nova kolekcija keramičkih pločica koja nam omogućuje da se taj san i ostvari. Inspirirani elegancijom prirodnog kamena oniksa nastale su pločice savršenih boja i tekstura koje Vam pružaju priliku da pri uređenju svoga doma ili ureda budete orginalni i drugačiji.

Contemporary Stone

Oblikuje ga jednostavnost, čistoća i moderni dizajn. Contemporary stone je pravi izbor za sve one koji žele usavršiti industrijski izgledl svog prostora.

Details Wood

Details Wood u vaš dom unosi toplinu, jednostanost i eleganciju. Svojom varijacijom boja, uveličava svaki prostor, a bogat, taktilni materijal i porculanski kamen – dočaravaju osjećaj okruženja pravim prirodnim materijalima.

Maps Of Cerim

Maps of Cerim je savršena mješavina estetike i  funkcionalnosti. Zbirku odlikuje elegancija te modernan i suvremen dizajn koji se može povezati s fukcionalnošću prostora potrebnog u svakodnevnom životu.

Material Stones

Nudimo 9  vrsta kamena od kojih svatko može pažljivo izabrati svoj stili i pronaći pravo rješenje za svaki kutak svog doma.

Memory of Cerim

Geometrijski uzorak sa retro dodirom, pastelni tonovi neutralnih boja. Povijesno sjećanje tumačimo u suvremenom kontkestu.

Natural Stone

Elegancija je pozornost na detalje, a  Nautral Sone proizlazi  upravo iz te pretpostavke. Ponavlja se drevni ukus ploča koji dolaze iz sjevernih zemalja, s dosljednošću i sinusnim, kromatskim skladom.

Rethink Of Cerim

Inspiriran  daškom industrijskog stila, Rethink of Cerim nudi plohe koje se mogu prolagoditi bilo kakvim estetskim potrebama; savršen za jedinstven i osobni stil.

Timeless

8 različith tekstura koje odgovaraju bilo koje vremenu, no tako jednostavnih i elegantnih da više pripadaju budućnosti, nego prošlosti, uz besprijekoran kontinuitet u svojoj prirodnoj kvaliteti i skladu.

Antique Marble

Nakon uspjeha serije “Timeless”, Cerim predstavlja još šest serija inspiriranih ljepotom prirodnih materijala. Antique Marble oslobađa silu mramora i kamena, spajanjem drevne i modernog u jedinstveni elegantni stilu bez ugrožavanja ekstremne funkcionalnosti. Kolekcija se bavi različitim završnim obradama, veličinama i bojama kako bi zadovoljila zahtjeve suvremene arhitekture i modernih stilova života bez gubitka povezanosti s korijenima u prošlosti.

Bright Forest

Razmišljajući o modernim prostorima za stanovanje, Bright Forest predlaže originalne i nenametljive sheme boja s izrazito eklektičnim stilom, savršenim za više stilova uređenja interijera, od nordijskih do minimalnih, od suvremenog do vintage stila. Uz klasične letvice u dva formata koji se mogu kombinirati, postoje razni tipovi ukrasa za prekrivanje zidova ili poboljšanje podova s tepisima, trakama ili personaliziranim kompozicijama. Raspon je kompletiran s hrapavim površinama za vanjske podove.

Le Veneziane

Venecijanski ili terrazzo stilski podovi stoljetna su tradicija talijanske arhitekture. U osnovi, položen je na mjestu uporabom fragmenata mramora ili kamena u različitim veličinama i bojama, zajedno s cementnim vezivom. Le Veneziane di Cerim su profinjena tumačenja tih materijala, bogata materijalnim detaljima i prilagođena bojama i stilu kako bi odgovarala domovima današnjice. Visokokvalitetna struktura porculanskog kamena osigurava veliku praktičnost, izdržljivost i lakoću ugradnje.