+385/17788-100

Casa dolce casa – pločice

casa dolce casa pločice

Kreator vrhunske arhitekture doma. Nadahnut toplinom i harmonijom, ovo je brand rafiniranih materijala koji odražavaju istančan balans tradicionalnog i suvremenog.

Razvijanje i implementacija sofisticiranih tehnoloških procesa (Casablend Process) rezultiralo je inovativnim nijansiranjem i pretapanjem boja, kreirajući začudnu ponudu pločica čijim izborom ostvarujete potpuni sklad s prostorom.

Motion

Boje i sjene koje se kreću i nestaju su glavna karakteristika ove kolekcije. Svjetlost, intenzitet i punoća kromatskog spektra toplih boja koje hladnom cementu daruju toplinu i dušu. Kolekcija se bazira na stalnoj potrazi za skladom u životnim prostorima, povezanim sa tradicijom. Tople boje cementa bude sjećanja na prošlost koja odjednom postaje prisutna. Dočarati to sjećanje nenametljivo i spontano je vještina Casamod-a. Zbirku karakteriziraju tri različite varijacije boja i sjena koje stvaraju dojam topline, doma i nježnog rustikalnog tona.  Nijanse boja vidljive su samo unutar pojedinačnih pločica velikih formata koje daju homogen učinak kada se spoje. Kolekciju krasi i veliki Magnum Oversize koji u Motion Basic estetskoj varijanti potvrđuje osjećaj modernih prostora.

Argille 2.0

Unutrašnja toplina Le Clay serija označava dolazak Casa Dolce Case koja prenosi snažan osjećaj stvarnog života u svakom projektu koji odražava strasti i želje na putu ka uspjehu onoga koji su imali sposobnosti stvoriti prostor i slobodu u sklopu projekata.

Flagstone 2.0

Živa energija Flagstone projekta, jedne od najreprezentativnije serije Casa Dolce Casa, je nepresušna i čini povratak s novijim suvremenijim izgledom.

Icon Outdoor

Novo rješenje za dizajn keramičkog eksterijera: praktičan, svestran i odmah spreman za upotrebu s mogućom instalacijom na travi, šljunku ili pijesku.

Pietre/2

Osjećaj, emocije, zavođenje i  – zašto ne – strast.
To je Pietre/2, fasadni kamen koji predstavlja savršenu sintezu tehnologije, materijala i poezije.

Pietre/3

Pietre/3 je prirodna evolucija projekta koji je obilježio povijest Casa Dolce Casa. Esencijalna vrijednost leži u porijeklu izrečene elegancije koja podnosi test vremena.

Stones & more

Terra di Casadolcecasa

Terra, element Zemlja: od početaka do danas. U pogledu Casa Dolce Case to predstavlja korijenski i obrtnički duh estetike u suvremenom raspoloženju.

Wooden Tile of CDC

Neutralne boje s delikatnim Nordic dizajnu u kombinaciji s recikliranim drvom koji predstavlja snažnim kontrast.

Studios of Casamood

Studios of Casamood, sa sofisticiranom ali diskretnom osobnošću, definiraju evolucijski put suvremenih površina inspiriranih cementom za unutarnju arhitekturu. Paleta boja u potpunosti izražava Casamood stil kroz popularne nijanse, fino podešene vještinom i dobrim ukusom, koji je marku učinio poznatim. Šest nijansi boje pojavile su se kao fleksibilni alat u rukama dizajna koji, odabirom i podudaranjem nijansi, može definirati prostore, iznijeti ili kombinirati različite volumene.

Urban Style

Vetro

Profinjena prozirnost Vetro Casamood kolekcije naglašena je blistavim djelovanjem svjetla i raskošjem mozaika.

Neutra 6.0

A new version of the series that has marked the origin of the Casamood brand. After a successful decade Neutra has expanded its family to become an increasingly evolved container.

“Materia” project

Projekt „Materia“ čine usklađene serije poda i zidova koje čine potpuno integrirane različite površine od finih porculanskih lončarija i staklenih dekora.

#collection 01

#collection 01 poseže natrag za ekspresivnom vrijednosti čistih oblika: svjetlo i simetrija u savršenoj harmoniji naglašavaju snažnu osobnost kvalitetnog inovativnog proizvoda.