+385/17788-100

Appiani mosaic

Appiani mosaic nudi jedinstvene tehničke i estetske značajke. Krajnji proizvod je malena mozaička pločica koja je izuzetno otporna na udarce, habanje i mraz, pogodno za pokrivanje zidova, podova unutar i izvan kuće i za uređenje površina. Klasični mozaik kupaonice postaje ključni tehnički i estetski element, uzimajući u obzir konotacije mozaika za bazene i wellness područja, putove i kuhinjski ukras.

Saznajte više na www.appianimosaic.com

Metrica

Metrica definira prostor jednostavnim oblicima i slomljenim fragmentima koji hvataju suštinu geometrije koja se mijenja.

Highline

Highline predstavlja pametnu reinterpretaciju dizajna cigle. Sastoji se od posebnih geometrijskih efekata, dobro izraženih pomoću siluete cigle i izrađene od mozaičkih pločica, malih glaziranih keramičkih pločica u čistim bojama.

Memorie

Memorie je savršen spoj arhitekture, dizajna i umjetnosti, koji govori o fascinantnoj priči korištenjem mozaika, malih staklenih mozaika pločica čiste boje.

Tessuti

Tessuti je niz figurativnih dekorativnih modula koji se oslanjaju na veliku tradiciju mozaika.

Allure

Allure je prikladan za sve zidne obloga u stambenim i poslovnim prostorima te za podne obloga u područjima koja su u manjoj upotrebi.

Texture

Tekstura kombinira arhitekturu s dizajnom i umjetnošću. Priča ispričana mozaicima, malim emajliranim keramičkim pločicama u čistim bojama. Mozaik koji upija svjetlosti i reflektiraju ju kako bi multiplicirali njihovu sliku i stvorili višestruke površine i polja

Anthologhia

Anthologija je proizvod polu-sjajne glazirane površine. Linija je popunjena posebnim trim dijelovima i nepropusnim površinskim završetcima.

Diva

Naglašeni zaobljeni rubovi s jednim ispisom i visokim sjajom završne obrade glazirane površine čine Diva kolekciju mozaika jedinstvenim po intenzitetu boja.

Seta

Fascinantne igra svjetlosti, sjena i površina u kontrastnoj igri s neobičnim crno-bijelim kombinacijama zahvaljujući keramičkim glazurama s matiranom završetkom.

Open space

Kolekcija Open Space nudi niz prirodnih boja s matiranom završnom obradom koja, uz mješavine i protuklizne završnice, omogućuje njegovu upotrebu za vanjske podove i zidove, bazene i istaknute projekte interijera.

Metallica

Metallica kolekcija ima karakterističnu metalnu obradu koja sa svojim različitim nijansama omogućava realizaciju mozaičkih projekata s uglednim svjetlom i reflektirajućim efektima pogodnim za dizajn interijera i za pokrivanje vanjskih fasada.