+385/17788-100

Alice Ceramica – sanitarna oprema

Alice Ceramica je nova marka u svijetu kupaonice. Planiranje i proizvodnja sanitarne keramike je njegova jedinstvena misija. Inovacija je njihova vrijednost i cilj, ne samo u dizajnu proizvoda, već i na putu suočavanja s tržištem i njegovim navikama. Ne vjeruju u dogme i zato gledaju kupaonicu i njeno tržište s drugačije točke gledišta.

Svi Alice Ceramica proizvodi su izrađeni u Italiji

Saznajte više na stranici proizvođača

Unica

Revolucionarni dizajn koji kombinira savršene proporcije i čiste oblike. Elegantna kolekcija s minimalnim, ali bitnim dizajnom.

Hide

Zbirka je jednostavna i sofisticirana u isto vrijeme. Keramika doseže iznimnu suptilnu debljinu kako bi se stvorili čisti i elegantni oblici.

Form

Jednostavni i osnovni oblici karakteriziraju Form dizajn. Dizajn i inovacija kombiniraju se kako bi se zadovoljile različite potrebe i kompletnost cijele zbirke.

Boheme

Klasična zbirka, koju karakteriziraju linije iz prošlosti, daju zbirci bezvremensku eleganciju pogodnu za okruženja tradicije.

Short

Smart line, gdje se jednostavni i osnovni oblici kombiniraju kako bi se stvorili povoljni i prikladni proizvodi za bilo koju okolinu u cilju zadovoljavanja delikatnih rješenja interijera.